תדירות בעייתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תדירות בעייתית
    יניב
    23/10/2009

אני וחברה שלי בני 21 יוצאים כבר קרוב לשנה, והיא פשוט לא רוצה סקס. אנחנו מגיעים למצב שחודש אנחנו לא עושים סקס, היא נהנית אך ורק מחדירה ונדיר מאוד שיש לה חשק והיא יוזמת. יש לה עבר מיני עם 3 גברים אך לי אין עבר מיני חוץ ממנה. ניסיתי לברר איתה אם הבעיה אצלי אך היא תמיד אומרת שפשוט אין לה חשק ואני חושש שאולי יש סיבה אחרת. אני חושב שדווקא בגיל הזה נהוג לעשות סקס בתדירות גבוהה ובמיוחד אם נמצאים במערכת יחסים. אז איך אפשר לגשר על הפערים האלו? איך אני אהיה בטוח שהבעיה לא אצלי? אני ממש לא מרוצה מחיי המין שלנו וחבל לי שזה פוגע בקשר שלנו במיוחד שאני שם לב שכשאנחנו כן עושים סקס היא נהנית אבל מתעייפת ויורד לה החשק ברוב המוחלט אחרי "סיבוב" אחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תדירות בעייתית

הוספת תגובה

• עוד משהו..

יניב
    23/10/2009

זה גורם להרבה מתחים בינינו ואני כמעט בטוח שהיא לא משקרת ובאמת זה לא בעיה אצלי. מה הסיבות הנפוצות לחוסר חשק בגיל הזה ובנסיבות אלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו