טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לי ולבעלי יש חיי מין סוערים ומענגים רק שמפריע לי משהו אחד: הוא מתנהג אלי לעיתים כמו בסרטים כחולים כגון: מושך לי בשיער, נותן לי מכות בישבן, מדבר גסויות, אפילו התנוחות לקוחות מסרטים כחולים. אני אוהבת סקס רך ועדין. הוא אומר שהוא מת עלי ונכון הוא לוקח לעיתים רעיונות מסרטים כחולים,זה מחרמן אותו וסקס זה דבר מלוכלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
החיים אינם סרט . ניתן ללמוד מסרטים אבל בד"כ אי אפשר לחיות כמו בסרט. הסבירי לבעלך שאינך נהנית מהסרטים הכחולים שהוא משחזר ונסי למצוא סרטים אחרים מהם היית רוצה שילמד. לא ברור לי מדוע את כותבת שסקס זה דבר מלוכלך? האם זה מה שמשתקף מהסרטים, האם זה החינוך שקיבלת? האם זה מה שבעלך משדר לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תראי לפעמים אנחנו הגברים רוצים להיות בשליטה על הבת זוג שלנו גם אני עובר את אותם דברים זה לא רק אצלך ואני מאמין שזה לא רק אצלינו. בואי נצא מתוך הנחה ששניכם רוצים להינות אז פעם תעשו איך שאת רוצה ופעם כמו שהוא רוצה וזהו לשנות אותו את לא יכולה ואת צריכה לחיות עם זה
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד