מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות??מיואשת..27/10/2009
שלום, אני בת 21 ונמצאת במערכת יחסים כבר שנתיים ו4 ח'. אני מקיימת יחסים עם בן זוגי כבר שנתיים ואני כמעט בטוחה שרק פעם אחת הגעתי לאורגזמה ללא שפיכה נשית, או אולי זו הייתה רק הרגשה ממש טובה.
אינני יודעת מה אני אמורה להרגיש ולכן יותר קשה לי להגיע לזה.
בן זוגי מאוד מבין ומנסה לגרום לי להרגיש טוב עם עצמי.
הוא משתדל נורא עד שפעם אחת שיקרתי לו וזייפתי אורגזמה. אני מרגישה מאוד רע ששיקרתי אבל הוא כ"כ משתדל בשבילי ואני לא רוצה לפגוע בו ושיתייאש ממני.
מאוד קשה לי להתרכז בזמן היחסים..מחשבות אחרות מפריעות לי להתרכז.
וגם העובדה שהוא כ"כ מנסה בשבילי מלחיצה אותי שאני חייבת להצליח..ומרוב לחץ אני לא מצליחה,
זה כבר הגיע למצב בו אני רוצה להצליח בשבילו ולא בשבילי...כדי שירגיש שהוא לא מתאמץ לחינם.
איך אצליח להתרכז?
כ"כ הרבה זמן לא הצלחתי, זה אומר שאני מהנשים האלה שפשוט לא יכולות להנות??
מחכה לתשובה מקצועית ועצה ידידותית..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת..
נטלי28/10/2009גמני אותו סיפור, חצי שנה עם חבר
הוא מתאמץ אבל אף פעם עוד לא הצלחתי להגיע לאורגזמה.. וזה ככ מייאש
יש לי גם בעיות ריכוז באופן כללי ובסקס גם, אני מכריחה את עצמי להיות מרוכזת ולא לחשוב על דברים.
אין לי מושג מה לעשות כדי להשתחרר לגמרי ובאמת שאני לקראת ייאוש טוטאלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז את לא היחידה..
מיואשת..29/10/2009זה ממש מייאש, אני מבינה אותך.
במיוחד שאת נמצאת עם מישו שאוהב אותך ואת אוהבת אותו, בסך הכל הוא משתדל לעשות לך טוב..
מאוד קשה לי להתרכז ובכלל זה אולי בגלל שאני חושבת על זה שאני חייבת להצליח.
מקווה שנקבל תשובה מקצועית פה, ושיהיה בזמן הקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפקוד מיני לקוי
מנחם01/11/2009הסיבות לחוסר בסיפוק המיני יכולות להיות רבות ומגוונות, חשוב לדעת כי כיום ניתן לטפל בבעיות תפקוד מיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמה
אורית פס31/10/2009כמו לנשים רבות אחרות גם לך קשיים באורגזמה [ולא לכולן יש שפיכה נשית ],
חבל להתחיל לזייף אורגזמות כי אז לא תמצאו פתרונות יעילים יותר,מה גם שאם הזיוף יתגלה הפגיעה תהיה קשה יותר,דברי אתו על קשייך ,תני פידבק חיובי למאמציו והפסיקי להשתדל כ"כ,זה יקרה רק ממקום של הנאה ולא צורך לרצות את החבר,את בחרדת ביצוע וקשיים בריכוז,
נסי לפנטז על משהו מגרה כדי להישאר בראש מיני,ואם לא הולך פני לטיפול מיני,אפשר לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)