שלום רב!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב!
    בדוי
    30/03/2007

אני מעוניין לעשות בדיקת איידס. גיליתי כי קיימת מרפאה בתל אביב, ברחוב בן יהודה, מרפאת STD
    בין היתר הם עורכים בדיקות איידס שאת התשובה לבדיקה הם מביאים תוך 15 דקות מרגע הבדיקה. לעומת זאת, בבית חולים תוצאות הבידקה מגיעות רק כעבור שבועיים-שלוש.שאלותי הן- האם המרפאה הזו באמת אמינה עם שיטת הבדיקה המהירה הזו? האם רופאי המרפאה טובים ומוכרים? והאם הבדיקה תירשם בתיק האישי שלי?
    תודה רבה,נער בן 16 וחצי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב!

הוספת תגובה

• בדיקת אידס

ד''ר חגית כהנא
    31/03/2007

אינני מכירה את המרפאה.
    נראה לי שגם שלשה שבועות לא ישנו דבר בהתנהלות המינית או הרפואית שלך בעיקר שהבדיקה רלונטית למצב שלפני 3 חודשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת איידס

31/03/2007

לאור גילך כדאי שתתייעץ עם יועצי הדלת הפתוחה - שירות חינם וללא רישום בתיק אישי - המיועד לנוער. www.opendoor.org.il - יש להם תחנות בכל הארץ וכן ייעוץ בטלפון ובפורום. יש אפשרויות לבדיקות לנוכחות מחלות מין בחינם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו