לא חרמנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא חרמנית
    שני
    29/10/2009

שלום שמי שני
    אני בת 22, בתולה.
    בדר"כ אני בן אדם מאוד מיני... נהלתי מערכות יחסים והכל... עשיתי הכל חוץ מחדירה.
    לאחרונה חזרתי מהודו ואני לא חרמנית.
    התחלתי מערכת יחסית רצינית עם חבר שלי... אבל בכל לילה שאנחנו נכנסים למיטה אני לא אין לי שום חשק. בנוסף.. גם כשאני מאוננת אני לא מצליחה להגיע לסיפוק... וגם לא מרגישה בכלל מגורה.

אני איני יודעת אם זו תקופה שתעבור או שזוהי בעיה פיזית.

בנוסף אתמול בלילה אני וחבר שלי ניסנו לקיים יחסי מין אבל הייתי יבשה (למטה) לגמרי.

אני ממש בחששות
    אשמח לקבל עזרה במיידי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא חרמנית

הוספת תגובה

• חסרת חשק ויבשה

04/11/2009

את מתארת מספר בעיות - חוסר חשק מיני (לא בא לך), ירידה בעוררות (את יבשה למטה) וקושי להגיע לאורגזמה (אפילו באוננות). לא ניתן לדעת לפי הפרטים מה הביצה ומה התרנגולות, אך ברור שיש קשר בין הבעיות השונות. מעבר לכך, בעבר היית בריאה.

נסו להתמקד בינתיים בעשייה מינית שתחשקי בה. בדברים שגורמים לשניכם הנאה. אין טעם לרוץ אל החדירה רק בשביל להפרד מבתולייך. אולי המרכיב הרגשי הזה משפיע. במידת הצורך היעזרי בטיפול מיני מקצועי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו