מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תדירות מאוד נמוכה של קיום יחסי מיןשיר30/03/2007
שלום,
אני בת 28 נשואה שנה. לבעלי ולי זוגיות נפלאה, אנו אוהבים מאוד.
הבעיה היא שאנו כמעט ואיננו מקיימים יחסי מין, וגם לרוב אני זו שיוזמת.
אם פעם בשבוע, שבועיים אני לא אזום, נדמה כי ממש לא מפריע לו.
חשוב לציין כי שנינו נראים מצויין, חשים בטוב, בעבר התדירות היתה הרבה יותר גבוהה.... אך למרות הכל אין יום ללא נשיקות וחיבוקים וגילויי אהבה.
האם זה תקין? האם הצורך בסקס פוחת עם הזמן? ועוד בגיל הצעיר יחסית שלנו?
דבר אחרון חשוב, שנינו עסוקים נ ו ר א!
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני באותו מצב כמוך
n31/03/2007גם אני באותו מצב כמוך,אלא שאצלי אשתי לא ממש מתחשק לה ואם אני לא יוזם המצב יכול להמשך עד אין סוף, נכון לעכשיו כבר שלושה חודשים בלי סקס ולה שום דבר לא מפריע.
אנא התיחסו לנושא אם יש פתרון?
אני מאמין שיש פתרון רק שאני לא יודע מהי!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתדירות של יחסי מין בין בני זוג
אלמונית מצפון03/04/2007אני כול כך מבינה לליבך לי יש את אותה בעיה לרוב אני יוזמת לפעמים גם הוא אבל אני מאוד אוהבת סקס אני אישה מאוד חמה אוהבת משחקים וגיוון ובעלי כזה יבש לא מוכן לגוון הסקס בנינו לרוב ניגמר תוך 10 דקות אני נהנת איתו אבל לא מצליחה לגמור ואני מחפשת בדיוק פיתרון כמוך מה עושים?
יש כאן מישהו שיכול לתת עצה לבעיתנו השמח מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעסוקים
ד''ר חגית כהנא31/03/2007אמרו חז"ל מרעיבו שבע משביעו רעב.
אם לא מתחזקים את יחסי המין הצורך פוחת והתדירות יורדת.
קל מאד להאשים את העיסוקים הרבים יש למצוא זמן למין ולזוגיות.
האם ניסית לשוחח עם בעלך על הצרכים והחוסר שאת חשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני באותו מצב ..
ko301/04/2007אגב, אני ניסיתי לשוחח עם בן הזוג שלי על הנושא..ואפילו אמרנו שננסה שמידי שבוע כל אחד מאיתנו יזום כדי שלא רק אני איזום, לצערי אנחנו לא עומדים בזה (לפחות לא הוא..) וכל כך חבל לי שאנחנו מפסידים דווקא בהנאות הקטנות של החיים ... נ.ב אנחנו לא נשואים,בני 27-8, אבל שנתיים וחצי ביחד וכן רואים את עצמינו מתמסדים בקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אמור להיות כך
שני03/04/2007גם אני באותו מצב אני בת 29 ויש לי את אותה בעיה עם בעלי . אנחנו מקימים יחסים פעם בחודשיים בערך והכל בסדר שאנחנו יחד במיטה אבל זה מאוד מתסכל אותי למה זה קורה אחד ל........ זה משהו מוזר אני לא מצליחה לנהל איתו שיחה בענין כי הוא תמיד קוטע אותי וממציא איזשהוא תירוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז שני מה עושים?
ko303/04/2007אני דווקא מצליחה לשוחח איתו ואפילו עשינו הסכם שפעם בשוע הוא יזום ופעם בשבוע אני, אבל מן הסתם לא עומדים בזה...סתם מתסכל אותי שזה לא ילך וישתפר..אנחנו עכשיו עוד לא בני 30, לא נשואים ובלי ילדים.מה יהיה אחכ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכיר את הבעיה אבל מהצד השני
RONN04/04/2007הלוואי והיה לי בת זוג כמוכן
אצלי זה הפוך אני רוצה והיא לא
לא יודע משהו קרה אחרי הלידה הכל השתנה אצלה
אני מבין את זה לא כועס או משהו כזה אבל זה הפך לבלתי נסבל
היינו פעם שפנים והיום צריך לסחוט את זה ממנה
אני מתוסכל
היא כל הזמן אומרת לי תלך הצידה בשביל סקס מתי שאני לא מסכימה
אבל אני לא מעונין לעשות את זה זה מפחיד אותי
אני תמיד אומר לה אם את לא רוצה לשכב איתי אז תפנקי אותי 5 דקות
אבל גם זה מלווה בכעס וגועל.
אולי אפשר לדבר איתכן בנות באופן אישי ולמצוא פתרון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבתי לך תגובה בטעות תחת "חמותי"...
רובי05/04/2007תסתכלי למעלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשיר
dave05/04/2007חבר'ה הבעיה היא שלאחר החתונה המין הופך לזמין והוא כבר לר מאתגר את בן הזוג כי הוא זמין וקיים ואתם הרי התחייבת. לדעתי צריך לדבר וליזום אם את/אתה רוצים מין יותר ממה שיש יש מצב שתתוכחו אבל אל תוותרו תח=יזמו מין תשוחחו על החסך שלכם ותשאלו את בן הזוג אם האופציה השניה לחפש בחוץ מין כי צריך היא אופציה ראילית מבחינת בן הזוג ובהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכולה להתייעץ גם במייל
dave05/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)