מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיהמיאוש01/11/2009
שלום יש לי שאלה אני נשוי 13 שנה בחודשים אני ואישתי לא מצליחם לקיים יחסי מין כמו שצריך הוא מגיע לזיקפה אבל מדי שאני רוצה לחדור הוא יורד ומתקשה לעמוד שוב לפני זה היננו מקיימים יחסים לפחות פעם בשבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עומד
04/11/2009לא סיפרת האם חל שינוי במצבך הבריאותי בשנים האחרונות, שכן מחלות ותרופות עשויות בהחלט להשפיע על טיב הזקפה והיכולת לשמור עליה. מעבר לכך ייתכנו גורמים רגשיים וזוגיים ובכל מקרה יש פתרונות טובים.
כדאי שתפנו לייעוץ במרפאה לבריאות מינית - בקישור מידע על מרפאות באיזור מגוריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית עמידה
מיואש04/11/2009לא היתהה בעיית בריאות אני בן 36 והיא 33 לא לוקח שום תרופה או כדורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייתכן והגורם רגשי
06/11/2009לדוגמא, חרדת ביצוע. יש הרבה מידע על מצב זה בפורום, היות ומדובר בתופעה נפוצה.
ניתן לשפר את המצב בטיפול מתאים (טיפול מיני) ולא רצוי לדחות פנייה לטיפול.
אגב, על ייעוץ רפואי בתחום הבריאות המינית ניתן לקבל החזר חלקי מביטוחים משלימים בקופות החולים, כלומר גם המערכת מכירה בחשיבות הטיפול בהפרעות מהסוג שתיארת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)