בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    מיאוש
    01/11/2009

שלום יש לי שאלה אני נשוי 13 שנה בחודשים אני ואישתי לא מצליחם לקיים יחסי מין כמו שצריך הוא מגיע לזיקפה אבל מדי שאני רוצה לחדור הוא יורד ומתקשה לעמוד שוב לפני זה היננו מקיימים יחסים לפחות פעם בשבוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• לא עומד

04/11/2009

לא סיפרת האם חל שינוי במצבך הבריאותי בשנים האחרונות, שכן מחלות ותרופות עשויות בהחלט להשפיע על טיב הזקפה והיכולת לשמור עליה. מעבר לכך ייתכנו גורמים רגשיים וזוגיים ובכל מקרה יש פתרונות טובים.

כדאי שתפנו לייעוץ במרפאה לבריאות מינית - בקישור מידע על מרפאות באיזור מגוריך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיית עמידה

מיואש
    04/11/2009

לא היתהה בעיית בריאות אני בן 36 והיא 33 לא לוקח שום תרופה או כדורים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייתכן והגורם רגשי

06/11/2009

לדוגמא, חרדת ביצוע. יש הרבה מידע על מצב זה בפורום, היות ומדובר בתופעה נפוצה.

ניתן לשפר את המצב בטיפול מתאים (טיפול מיני) ולא רצוי לדחות פנייה לטיפול.

אגב, על ייעוץ רפואי בתחום הבריאות המינית ניתן לקבל החזר חלקי מביטוחים משלימים בקופות החולים, כלומר גם המערכת מכירה בחשיבות הטיפול בהפרעות מהסוג שתיארת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו