איך הדרדרנו ככה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך הדרדרנו ככה?
    סימה
    01/11/2009

היי לכולם
    אני בחורה בת 26 סטריטית מאמינה באלוהים
    עד כה אני בהלם מכך שיש עידוד להומואים ולסביות למינהם ........לי אין כלום נגד אהבה משום סוג......אבל זה לא אנשים החליטו שמשכב זכר אסור בכל הדתות הוא אסור....זה מילה של אלוהים ותראו מה קרה לשבט לוט ......
    נראה לי שאנשים חושבים שמותר להם לעשות מה שמתחשק להם .......אבל אלוהים יודע מה טוב בשבילנו יותר מכל אחד אחר.....
    איך אפשר לא להעריך את הדברים הטובים שהוא נתן לנו......כל הפירות והירקות כל הבשר המותר(של תרנגולות בקר כבש) הפרחים היפים .....מאיפה לדעתכם כל זה בא?
    האם באמת לבנאדם מותר לעשות ככל העולה על רוחו......?
    מה דעתכם בעניין אשמח מאוד לשמוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך הדרדרנו ככה?

הוספת תגובה

• סימה תגידי קראת פעם בתורה שכתוב:

ד``ר עידן מיליצ`ר
    01/11/2009

"איש באמונתו יחיה"

הביטוי הזה הוא חידוש לשוני של השנים האחרונות, והוא נוצר על בסיס דברי הנביא חבקוק: הִנֵּה עֻפְּלָה, לֹא-יָשְׁרָה נַפְשׁוֹ בּוֹ; וְצַדִּיק, בֶּאֱמוּנָתוֹ יִחְיֶה (ב ד) – כלומר הנביא מבטיח לצדיק שצדקתו תצא לאור ושאמונתו הישרה באל תתן לו חיים. הביטוי בן ימינו מחליף את המילה צדיק במילה איש – והוא מבטא את רעיון הפלורליזם והסובלנות: זכותו של כל אדם להאמין במה שיבחר, כל עוד אינו פוגע מתוך אמונה זו באחרים.

צאי ולמדי על מהות ההומוסקסואליות והלסביות באשר היא ואח"כ תליני!

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעידנוש

סימה
    02/11/2009

למה שאבזבז את זמני בלימוד על החוטאים יש לי דברים מעניינים אחריםללמוד עליהם ......
    הבעיה שהחלטתם לבחור מה שנוח לכם וכיפי לכם מהדת וכל השאר הזזתם הצידה כאילו לא היה קיים......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגלל שאנשים כמוך לא נותנים חופש ו

אני
    04/11/2009

וביטוי לכל אדם לחיות ולעשות כטוב בעיניו
    מבלי לפגוע באחרים !!!!!,
    בסוף יוצא שאתם בדת!!!!! ,פוגעים בכולנו בגלל האגואיסטיות שלכם !!!!!!1
    ובגלל זה בין היתר יש מלחמות
    תחשבי על זה ואל תהיי ראש בקיר
    אמונה עיוורת ותפלה
    תשאלי את עצמך את השאלות בלי שום קשר לדת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו