מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר ביחסי מיןמירי11/11/2009
שלום,
אשמח לקבל את חוות דעתכם בגלל שאני מרגישה שאני נמצאת בצומת משמעותית בזוגיות שלי. אני ובן זוגי ביחד קרוב ל-4 שנים, לא נשואים ואני בהחלט מסתכלת קדימה ומנסה לקבל ביני לבין עצמי החלטה האם זה הבן אדם שאעביר עימו את כל חיי.. אפשר להגיד שיש לנו זוגיות טובה אך בפן של קיום יחסי מין המצב מדרדר מיום ליום.. לצערי אני ובן זוגי עובדים מאוד קשה ונוצר מצב שכשאחנו חוזרים הביתה אנחנו עייפים ונרקבים מול הטלוויזיה ואז הולכים לישון גמורים וכתוצאה מכך מקיימים יחסי מין במצב הטוב- רק בסופ"ש ולעיתים עוברים שבועות בלי קיום יחסי מין.
אני חייבת לציין שהעובדה שבן זוגי לא מבין את הבעיתיות העולה מחוסר קיום יחסי המין קצת מדאיגה אותי כי אני מרגישה מוזר שרק אני חשה בצורך הזה ולו זה בכלל לא חסר.
חשוב לציין, אני מאוד אוהבת ת בן זוגי ויש לנו זוגיות טובה המבוססת על קשר חזק מאד של חברות בינינו אני פשוט חוששת להשאר בזוגיות הזו ולא לחוות תקופות של תשוקה עזה והשמלה עם חוסר קיום יחסי מין.. אם זה המצב עכשיו מה יקרה בעתיד כשיהיו לנו ילדים ותלאות החיים יהיו יותר ויותר קשות..
ניסיתי להעלות את הנושא בעבר ואפילו מספר פעמים אך לא התקיים שיפור בנושא לצערי.. אני מנסה להיות זו שיוזמת אבל כל הזמן אני מרגישה שזה לא מתאים לסיטואציה ולכן נעלמה הספונטיות בקיום יחסים וזה ממש מהווה מחסום מבחינתי לקבלת ההחלטה האישית שלי שטוב לי בחלקי ושאשמח למסד את הקשר בינינו.
מיותר מלהגיד שקשה לי לדבר על הנושא עם חברות כי זה מביך אותי ולכן אשמח לקבל תגובות בנושא שיעזרו לי לקבל את ההחלטה שלי (כמובן שככל שעובר הזמן האופציה של להיפרד בגלל זה קשה לקבל ואני אובדת עצות)
אנא עזרתכם,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה התיחסותכם
מירי11/11/2009אשמח לקבל את התייחסותכם לבעיה שלי, גם מהגולשים באתר וגם מהמומחים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם שניה שאני מבקשת התייחסות, בבקשה
מירי02/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צריכה ליזום או לנסות
י 1604/12/2009להוריד את הלחץ ביום יום אצל שניכם..לדעתי בכלל לא צריך להיות מצב כזה שאתה חוזר הביתה גמור מעייפות אחרי שהיית כל היום בעבודה ואז ללכת לישון רק כדי לקום לאותו יום וחוזר חלילה..יש לכם בעיה הרבה יותר גדולה מיזה שאתם לא עושים סקס והיא שאתם גומרים את עצמכם בעבודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירי
אורית פס05/12/2009את מתארת מצב בו נתקלתי פעמים רבות בעבודתי עם זוגות וגם [ואולי בעיקר ] עם זוגות צעירים,סגנון החיים המואץ סביב בנית קריירה ולעיתים בתוספת לימודים מקשה על פניות ליצירת "מרחב ארוטי" שהוא חשוב.
אין כל רע שיחסי המין מתקיימים בעיקר בסופ"ש כשאתם פנויים ונינוחים,אני ממליצה במצבים אלו להחליט על בלוי שבועי רק של שניכם שבו יוצאים מים המטלות הביתיות ,אפשר "צום טלןיזיה " פעם בשבוע,ובערב זה כשמסביב האוירה היא של כיף והתאווררות למצוא זמן לסקס,אם ימיכם בעבודה ארוכים נסו להחליט על יום בו שניכם חוזרים מוקדם יותר....
היתרון בלפתוח נושא שכזה עם חברות עצום, זו הזדמנות להבין שאולי את לא לבד בבעיה,לקבל טיפים ורעיונות מה לעשות,ולאוורר את התיסכולים,אם לא הולך פנו לטיפול ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורית ול-16 המן תודה
מירי08/12/2009ראשית ההמון תודה על התייחסותכם לפנייתי, אלוהים יודע שחיכיתי הרבה זמן לקצת יחס... אז תודה.
שנית, אורית- האם זה לא מטריד שזוג שאפילו לא נסוי הולך לייעוץ? אני מפחדת שיש כאן נורות אזהרה שאני מפספסת.... שוב אודה להתייחסותך לאמור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירי
אורית פס08/12/2009שמחתי לעזור.
רבים מהזוגות שאני רואה בעבודתי אינם נשואים,לעיתים הם לקראת מיסוד קשר ומעונינים לשפר את יחסי המין טרם ינשאו, בקיצור ייעוץ וטיפול לא נועד רק לנשואים-אתם 4 שנים ביחד,ויתכן שגם אם תיפרדו תפיקו תועלת מטיפול כזה שיתבטא בקשר הבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)