מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פער בתדירותאורנית31/03/2007
אנחנו זוג נשוי+3 ילדים קטנים. אני שומרת על "טהרת המשפחה",
לא דתיה אך באה מבית מסורתי. בימים שמותר, בעלי רוצה שנקיים יחסי מין יום יום וזה מאוד מתיש אותי, מה גם שיש לנו תינוקת בת 4 חודשים.
לעיתים אני מוצאת את עצמי מתוחה מאחר ואני "חייבת" לעשות את זה יום יום, כי יש 12 יום אסורים וזה הופך למשהו מחייב.
יש לציין שבאקט עצמו אני מאוד נהנית והוא נמשך למעלה משעה.
שוחחנו על כך והוחלט ששלושה ימים כן ויום אחד לא, אך גם זה קשה לי,
ובעלי לא מוכן להסתפק בפחות מזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני עובר את זה
RONN01/04/2007גם אני "סובל" מהבעיה הזאת עם אשתי
מה שאני רוצה לה זה יותר מדי
קראתי מאמר על זה בסוף שבוע בידיעות
המהלך היום שאת עם התינוק את מקבלת ממנו סיפוק
כלומר חיבור ונשיקה ומשחק וכו'
ושבעלך חוזר מהעבודה את כבר "מסופקת " ולא צריכה את זה
אבל אנחנו לעומת זאת דורשים יותר סקס
תראי שלא תביני אותי אני מבין אותך ומבין את אשתי אבל יש כאן בעיה
שדיברתי עם אשתי גם
שאנחנו חושבים ורוצים סקס אז זה כל מה שאנחנו רוצים ולא משנה לנו מה
זה נקודת התרופה שלנו סקס
וגבר שלא מקבל בבית יעשה 2 דברים
או יאונן בשירותים ויצא מתוסכל מזה
או שיחפש את זה בחוץ לבית בכל הזדמנות שהוא רוצה
וזה לא אומר שהואלא אוהב אותך או משהו כזה
יש כאן הפרדה מוחלטת בין סקס לאהבה
אנחנו רק רוצים "להתחרר" כי יש לחץ למטה
אז אם את לא רוצה לשכב איתו את תפנקי אותו 5 דקות במין אוראלי וזהו
ברגע שאנחנו משוחררים אז הכל בסדר ואין לחץ ואנחנו נחמדים
אני מצטער אבל ככה זה הטבע.
אני רק יכול להגיד לך שאצלינו זה עובד וכמו שאת רוצה שבעלך יעשה לך דברים שאת אוהבת או רוצה אותם מיד את צריכה להבין שהוא רוצה אותו דבר אז 5 דקות פינוק לא יעשה רק לאף אחד וכולם יהיו שמחים ומאושרים
אני רק רוצה להגיד לך שהמצב רוח בבית השתפר פלאים
אני לא לחוץ יותר וככה ההתנהגות היא ניחוחה
שלא תביני שאם אני לא מקבל אז אני צורח בבית אבל ההרגשה היא לא משהו וזה משליך על ההתנהגות.
אז אני מקווה שקבלת את העצה שלי ותאמיני לי זה עובד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדהים כמה שהדשא של השכן מיד ירוק יו
ko303/04/2007אני למשל עוד לא נשואה. יש לי בן זוג שנתיים וחצי. גרים יחד, גם חתונה תהיה בהמשך. ובבית שלנו, אני זו שדורשת את הסקס, הבעיה היא שחבר שלי יכול להסתפק בסקס גם פעם בחודש/חודשיים ואני לא.. ניסיתי כבר לדבר, לעודד.אני כבר לא מדברת על זה שרק אני יוזמת והייתי שמחה אם גם הוא היה יוזם מדי פעם.מעבר ליחסי המין, אגב, הכל נפלא ביננו..פשוט חבל לי שההנאות הקטנות שאלו מתפספסות לנו..מה כבר נשאר בשצף החיים הלחוצים והטרודים מלבד זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמצב דומה אך הפוך
n09/04/2007תשמעי ko3 !!!!
אני גם באותה סיטואציה, לחברה שלי (לימים אשתי) יש אותה בעיה. לפני שהתחתנו גרנו יחד כ-3 שנים, אז באותה תקופה גליתי שאני רוצה סקס בתדירות גבוהה מזה שלה (לפחות 4 פעמים בשבוע), והיא מצדה מסתפקת רק פעם אחת בחודש גם את זה אך ורק אם אני יוזם אחרת נמשך חודשיים שלוש. דברנו על הנושא ביוזמתי והיא הבטיחה שהכל יהיה בסדר אם הזמן, וכמובן כל הזמן הדגישה שאחרי שננשא הכל ישתפר לפלאים. אנו נשואים כבר שנתיים פלוס ילד והדבר נהיה גרוע יותר ויותר במקום להשתפר אגב חוץ מהסקס הכל נפלא אצלינו. מה שאני בא לומר, לדעתי הסקס הוא עמוד השדרה במערכת הזוגיות ואם זה המצב אני מציא לך לשקול בכובד ראש אם להנשא לו במצב זה? כי עם המצב הזה את צריכה להתמודד בעתיד, ואם תשאלי אותי זה מאוד מאוד קשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חייבת לציין ולאמר לך ...
אלמונית מצפון03/04/2007מכתבך עורר בי רגש של קנאה בעלי מסתפק ביחסי מין אחד לשבוע ווזה נערך 10 דקות אני מקנאה בת תעריכי את מה שיש לך בבית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילך
dave05/04/2007תנסי לשוחח איתו ותגיעו לפשרה שאת או הוא תגמרו מידי פעם אפשר לעשות אהבה בלי לגמור זה מהנה ולא מעייף כל כך
כדאי לך לחשוב על השיטה הזאת וצריך לשכנע את הבעל שיש אהבה וגיוונים ולא חייבים לגמור כל לילה את והוא ץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה צרות...
רובי05/04/2007לא רוצה להשמע ציני אבל הצרות שלך הן החלום של רבים.
לעשות את זה כל יום במשך למעלה משעה ועוד להנות מזה נשמע מעייף מאוד.
אתם בעצם בירח דבש כבר שנים !
אולי את צריכה לקנות לו בובה מתנפחת ותקבעו שבימי א,ג,ה הוא שוכב איתה ובשאר הימים איתך.
תתחלקו קצת בעול.
ואולי פשוט תגידי לו לא. זו תמיד האופציה שקורית לי בבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתדירות
ד``ר עידן מיליצ`ר09/04/2007פער בצרכים המיניים של בני זוג הוא מנת חלקם של רוב הזוגות עלי אדמות. .
הפער בצרכים המיניים הוא פער ככל אחד מהפערים הקיימים בין שני אנשים: האחד רוצה לאכול יותר, השני פחות. לאחד צורך לצאת יותר מאשר לשני. האחד רוצה להשקיע יותר בבית, השני מעוניין יותר בנסיעות לחו"ל. בזוגיות, כמו בזוגיות, הכל אמור להיות פתוח לשיחה, למשא ומתן. מקור החיים, המניע ושומר על זוגיות מוצלחת, הוא היכולת להבין את צרכיו של הזולת ולמצוא את שביל הזהב. היום את הולכת לקראתו ואתם מקיימים יחסי מין 3-4 פעמים בשבוע. את מוותרת על כל יום, והוא מוותר על פעמיים בשבוע.
הייתי ממליץ לך לפתוח את סגור לבך באוזני חברך, וככל שזה אולי מביך אותך - לדסקס איתו את צרכייך ומצוקתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)