חוסר חשק של בן זוגי לקיום יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק של בן זוגי לקיום יחסי מין
    אורנית
    11/11/2009

יש לי בן זוג 4 חודשים, בחודשיים הראשונים הוא רצה לקיים יחסי מין כל יום. ובחודשיים האחרונים הוא כמעט ולא רוצה, ולרוב אני יוזמת את קיום יחסי המין. הוא אומר שזה בא אצלו בתקופות ושיש תקופות שלא בא לו, ושזה היה ככה גם עם בנות זוג קודמות. נוצר מצב שאני רוצה את זה יותר ממנו וזה חסר לי. מה אפשר לעשות? מה יכול לגרום לחוסר חשק ? הוא אומר שהוא נמשך אליי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תירוצים במשטרה

ללא שם
    13/11/2009

חפשי משהו יותר מוצלח שעושה את העבודה כמו שצריך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פערי חשק

21/11/2009

אתם בתחילת קשר. 4 חודשים זה התחלה התחלה. אתם לומדים אחד את השניה ואת אותו. בכל מיני תחומים וגם בתחום המיני. יש פערים בחשק והם טבעיים לחלוטין. יהיו תקופות שהוא ייזום יותר ויהיה בעל חשק רב יותר ויהיו תקופות כמו היום, שאת יוזמת.

חשק הוא תנודתי ומושפע מגורמים רבים, גופניים ובעיקר נפשיים-רגשיים - מתח (בעבודה או בזוגיות או ביום יום), לחץ, חרדות, שחיקה ועוד כהנה וכהנה. חשוב שתדברו ותשתפו. אל תפסיקי ליזום כשבא לך, כי לעיתים עם האוכל יתעורר התיאבון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו