טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי אני בת 30 ויש לי בן זוג שנתיים +, יש לציין שבן זוגי הוא אחד האנשים המדהימים ולכן שנינו החלטנו לפנות לקבלת עזרה. בשנתיים האחרונות עברנו לא מעט משברים כלכליים (ועכשיו תודה הכל מסתדר) בעקבות המצב, החשק המיני שלי ירד ויותר מכך אני סובלת מהתייבשות נוראית, אנחנו ניסינו חומרי סיכה (על בסיס מים כמובן), או לחילופין כל פעם שאנחנו שוכבים אני מתייבשת באמצע ומתנפחת למטה עם כאבים בשפתיים ומעט נפיחות, ההתייבשות הנ"ל מאוד פגעה לנו בחיי המין, ויש לציין שאנחנו מאוד מיניים, אני מרגישה כמו גבר שחרמן אבל לא עומד לו, פשוט ליפעמים חרמנית אבל לא רטובה. בכל התהליך הזה ככל שהוא מחמיר החשק המיני שלי רק יורד ופוגע באופן ריגשי.
אשמח לעצה או כיוון, ואשמח לכיוון נכון אך לא ע"י כדורים כימיים.
תודה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תחושת יובש יכולה להגרם ממצב פיזי כמו פיטריה , לאיבחון יש לגשת לבדיקת רופא/ת נשים. הגורם השני שאליו את מכוונת בפנייתך הוא גורם הלחץ הנפשי שמלווה אותכם תקופה מסוימת. אני מציעה שתנסו למשך שבוע לנסות לענג זה את זה ללא חדירה. על ידי כך תגיעו לרוגע. היום אני מניחה שלפני כל מגע את במתח האם הפעם "זה" יהיה טוב יותר... המתח הזה מוריד את החשק ואת הלחות בנרתיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד