בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    אלי
    22/09/2007

שלום לכם
    יש לי בעיה, אני רוצה כל הזמן שיהיה לי איבר מין פיצפון כמו של תינוק ואפילו קטן יותר. אני מרבה לחלום על כך ולדמיין כל מיני סיטואציות. זה כבר נמשך שנים אחדות ( אני בן 40) . איך אני משתחרר מזה ולמה אני מרגיש כך? מעבר לזה כיחסי מין אני פועל בתקינות ללא כל קשר לנושא שהעליתי.
    אשמח להתייחסות. חג שמח ושנה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• בעיה

ד''ר חגית כהנא
    23/09/2007

האם בעוד תחומים אתה רוצה להיות כמו תינוק?
    האם אתה נמצא בזוגיות? משפחה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לד"ר

אלי
    23/09/2007

אני נמצא בזוגיות מצויינת. משפחה עם ילדים ומלבד זאת אני לא רוצה בתחומים אחרים להיות אחר ממה שאני רק בנושא שהזכרתי. זה גם מפריע לי מבחינת זמן אולם בחלק מהמיקרים אני נהנה מזה וזה שלעצמו בעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרשנות למחשבות

26/09/2007

אני לא מבין כיצד זה מפריע לך ביום-יום. סך הכל אתה מתאר זוגיות ומיניות בריאים ואין כל הפרעה תפקודית.

בפורום מסוג זה אף מומחה, מומחה ככל שיהיה, לא יכול לרדת לפשר הפנטזיות שלך. כל נסיון יהיה שטחי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו