אין אונות בגיל 21?!?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין אונות בגיל 21?!?
    אבי 21
    16/11/2009

אהלן
    אז ככה, אני התחלתי לעשות יחסים מלאים לאחרונה, אולי זה קצת מאוחר מה שכן שכל אותה תקופה שלא היה לי עם מי כמובן העברתי את זמני בצפייה בסרטים בעת הצורך.
    יש לי פרטנרית שאני דווקא מאוד מחבב ונמשך אליה אבל פשוט לא מצליח לעמוד לי! וזה מאוד מבאס גם מהצד השני, שכל הזמן טוענת שאני לא נמשך דווקא אליה.
    מאוד מתסכל אותי שיש לי בעיה מינית בגיל צעיר, לא רוצה לדמיין את עצמי צורך וויאגרות מעכשיו!
    יכול להיות שזה בגלל שאיבר המין שלי והיד הלכו יחד תקופה ארוכה מדי?

רעיונות?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין אונות בגיל 21?!?

הוספת תגובה

• מקפיץ

אבי 21
    17/11/2009

בבקשה המצב מאוד מציק לי
    אשמח אם תתיחסו בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות זקפה בגיל צעיר

21/11/2009

תפקוד מיני בתחילת הדרך עשוי להיות "צולע" כפי שאתה מתאר, ממש כמו שרכיבה על אופניים אינה בטוחה כמו אצל רוכב ותיק. תפתחו אמון כצעד ראשון. אם אתה אומר שאתה נמשך אליה, כדאי שהיא תקשיב למה שאתה אומר ולא למה שאיבר מינך אומר.

האיבר ותפקודו מושפעים מהחרדות ומהמחשבות שלך על אופן התפקוד והביצוע. זו בעייה מאוד נפוצה בקבוצת הגיל שלך. אם זה ממשיך להטריד אותך פנה לייעוץ מקצועי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו