טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הייי אהבתי את הפורום שלכם מקווה שותוכלו לעזור לי : אני בן 27 והתחלתי לשכב עם מישהי שאני מכיר אותה די הרבה זמן ורק לאחרונה הניצוץ קרה בינינו ככה שאנחנו בוטחים אחד בשני ואני סומך עליה שהיא לא תכניס אותי לסיכון בזה שיש לה איידס או מחלות...אנחנו שוכבים ללא קונדום והיא רק לוקחת גלולות ואני גומר בתוכה - רציתי לדעת האם זה עדיין מסוכן להיכנס כך להריון או לקבל מחלות אחרות? דבר שני , היא הבחורה הראשונה שעדיין לא גמרה על ידי זה שעשיתי לה ביד בדגדגן ,ואף ציינה בפני שהיא יותר אוהבת שאני דוחף לה את האצבעות לנרתיק .מכיוון שאף פעם לא עינגתי מישהי רק על ידי דחיפת אצבעות לנרתיק ותמיד התמקדתי בדגדגן ועינוגו- רציתי לשאות מספר טיפים איך עושים את זה בצורה טובה יותר והאם היא בכלל יכולה לגמור רק מהחדרת האצבעות שלי לתוכה ?? תודה רן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד