מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנאלי- עולם של הנאה מדריך למתחילהחתיך2322/11/2009
סקס אנאלי יכול להיות חוויה מהנה אדירה ושמיימית ומאידך יכול להיות חוויה טראומטטית או משעממת....הכל שאלה האם את מוכנה לגלות את עצמך...האם את מוכנה לאהוב כל חלק בך ולהיות שלמה עם הגוף שניתן לך...הגוף שלנו הוא מושלם, אין בו אפילו פגם אחד(אלא אם כן נולדתם עם מום חס ושלום) ואין מה להתבייש בו...כל אופן נחזור לנושא סקס אנאלי, קודם כל על מנת להפיק את מירב ההנאה בסקס עם בן המין השני את צריכה קודם להנות מזה בעצמך...וככה תעשי את זה...
כנסי לחדר ותנעלי אותו עמדי מול המראה והביטי בעצמך, תראי כמה שאת סקסית ומושכת, תראי כמה שאת מינית, שימי אצבע בפה , תסתובבי תסתכלי על הישבן היפה שלך, תגעי בו, תלטפי אותו...תורידי את הבגדים לאט..ותתחילי לגעת בעצמך, בכל מקטם רק לא בפות...ואני חוזר לא בפות( מנוש) ! עכשיו כשאת עירומה לגמרי קחי מראה קטנה ביד ותשכבי על המיטה על הגב....תיכנסי לתנוחת נר ותתחילי לעשות תנועות עם הרגליים, לא חשוב איזה, תרגישי שאת מתחברת לעצמך, תתחילי לגעת לעצמך בישבן( חשוב לשמור על הישבן כלפי מעלה,הרגליים באיזה מצב פיסוק שנוח לך), תתחילי ללטף את הישבן שלך, למעוך אותו להתעסק איתו ( לא לגעת בפות אנחנו מתרכזים אך ורק בישבן), קחי את האצבע האמצעים שלך ותגעי בפי הטבעת שלך, תלטפי אותו תמעכי אותו קלות, תשפשפי אותו בעדינות, תשחקי עם עצמך טיפה...עכשיו קחי את המראה ביד השניה והחזיקי אותה כך שתוכלי לראות את פי הטבעת שלך ( שהישבן מורם) ...שוב תתחילי לגעת בעצמך, תמתחי את האזור תשחקי איתו, לטפי אותו, עכשיו שוב עם האצבע האמצעית תוך כדי שאת מסתכלת במראה, תלחצי על פי הטבעת שלך, תלחצי ותרפי , חשוב לשמו על הישבן מתוח,תכניסי לאט לאט את האצבע ואז תוציאי אותה בעדינות, ואז שוב כל פעם טיפה יותר... תשאירי את האצבע קצת בפנים תני לישבן שלך להתרגל, כדי להקל על על העניין את יכולה לשים חומר סיכה או מעט רוק על האצבע..תרגישי את החום של הישבן שלך על האצבע שלך, עכשיו יופי תמשיכי ככה להכניס ולהוציא לאט לאט לפי הרגש שלך ...תמשיכי לעשות את זה במשך כחמש, עשר דקות עכשיו עזבי את המראה ותתחילי לגעת לעצמך בכוס במקביל ף תתחילי ללטף את הדגדגן, תרגישי כמה שהוא מגורה, תרגישי איך השפתיים של הכוס שלך נפוחות, תתחילי לדחוף ולהוציא את האצבע שלך מהישבן תוך כדי שאת משחקת בכוס ,תרגישי איך כל הגוף שלך רועד מהנאה, איך כל הכוס שלך נפוח וורדרד מהגירוי...תמשיכי ככה עד שתגמריי, ואז תכתבי פה בפורום אם זאת לא האוננות הכי טובה שהייתה לך בחיים... אשמח לתגובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר =>
אור22/11/2009חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אין,הרגת אותי מצחוק...:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסחטיין על התיאור!
ד``ר עידן מיליצ`ר23/11/2009יש מה לשפר מבחינת הנחייה מקצועית, אבל לכתוב אתה יודע!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח תודה רבה וברצוני להוסיף ולהעיר.
חתיך2323/11/2009חחחח תודה רבה....:) זה היה כלאחר יד אבל אני חושב שהרעיון הובן....לו רק הבנות היו יותר פתוחות למידע, רעיונות והתנסויות חדשות עם עצמן ובן הזוג...אמממ אני מניח שהן פשוט לא יודעות מה הן מפסידות....אבל חס ושלום שלו יגיעו להפקרות מינית כי אז יאבדו את עצמן ויכנסו לדיכאונות וחבל...
בכל אופן שתהיה פתיחות אבל לא פתיחות יתרה שמובילה להפקרות מינית אלא פיתחות שגובלת בבן ובבת הזוג :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשקוש מקושקש
הרמן28/11/2009בכאלה זיוני מוח לא נתקלתי מזמן ,מומחה בגרוש לעניני סקס שמאוהב בכל שטות וזיבול שהוא כותב . .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אכפת לך?על חופש הביטוי שמעת?
@28/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאטימות אש
חתיך2329/11/2009ברור שאיכפת לי...אם בחורה שאני פוגש מפחדת מסקס אנאלי אז כן זה מפריע לי...מעצבן אותי הפחדנות הזאת והבורות הזאת כאחד...כי סקס אנאלי מאוד מהנה ומאוד מגרה ואני אוהב את זה אם לא איכפת לך...תודה
בתשובה לשאלתך השניה: כן שמעתי על חופש הביטוי, זו בדיוק הסיבה שבגללה רשמתי את מה שרשמתי כי אני מנצל את "חופש הביטוי" וזו בדיוק המשמעות של חופש הביטוי. שכל אחד יכול לבטא את דעתו באופן חופשי.
ואת יכולה לבדוק במילון חמודה
צ'או* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד מומחה
חתיך2329/11/2009וואללה ....אני מבין שאת מומחה לענייני סקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט דביל!
@29/11/2009כששאלתי מה אכפת לך ושאלתי אם על חופש הביטוי שמעת,התכוונתי לבחור שאמר שאתה מקשקש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאההה סליחה
חתיך2330/11/2009:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)