טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי ולחברה שלי בעיה, כל פעם אחרי / בזמן שאנחנו שוכבים (חדירה) בשלב מסויים מתחיל לשרוף לחברה שלי בתוך הנרתיק וגם מבחוץ. שמנו לב שזה שגם האיזור הימני באיזור החיצוני של הפות קצת מתנפח. העניין הוא שזה קורה רק בזמן חדירה, ולא בזמן מין אוראלי.
מכיוון שזה לא קרה לה אם בן זוג אחר הייתי רוצה לדעת אם יש משהו שאני יכול לעשות אולי לא טוב. יכול ליהיות שאני חודר בצורה לא נכונה וזה גורם לאיזשהו נזק בעצם?
אני מאוד אודה אם תעזרו לי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כבר שנה וחצי שאנחנו מקיימים יחסי מין עם קונדום וזה טוב לשנינו האמת כי אני נגד כדורים מכל סוג. החלטתי לנסות לשכב בלי קונדום פעם ראשונה בחיי ותוך כדי שגמר בפנים הרגשתי צריבה. כאילו הנרתיק שורף את הזרע שלו. אחרי יומיים עשינו שוב וכבר לא צרב לי. מה הייתה הבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד