טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום . אני בת 25 ואם אפשר לומר -וגיניסטית לשעבר .לשימחתי לפני חודשיים הצלחתי להכניס את הפין של בן זוגי כשאני מעליו ...אך אני לא מצליחה להגיע למצב של חיכוך ,בן זוגי לא נהנה וגם אני כי יש לי כאב מסויים בנרתיק בעת החדירה ואז אין מצב לשפיכה ואנחנו גומרים ידנית או במקרה שלו-אוראלית...-אולי זה בגלל שאני לא מספיק משוחררת ? ואם כן,אשמח לקבל עצות מוגיניסטיות לשעבר או שכמובן ממכם המטפלים כיצד אוכל לסיים עם הסיפור הזה אחת ולתמיד ??
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ויתכן שאת סובלת מתסמונת כאב כלשהי לצד המרכיב הוגיניסטי , האם עברת טיפול מקצועי ?החלמה מוגיניסמוס היא לא רק להצליח להכניס את הפין של בן הזוג, נסו בשלב זה להיות במצב של חדירה ללא תנועה וחיכוך,שרק ישהה בנרתיק ויפשר לך להתרגל לתחושה תוך כדי שאת נושמת ומרפה את הגוף,רק בהמשך שינוע באיטיות ...וכו'-ללכת כל פעם צעד קדימה,פני לטיפול מיני אם אין שיפור לאורך זמן. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד