זאת פעם שניה שאני שואלת בבקשה תענו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זאת פעם שניה שאני שואלת בבקשה תענו
    לביאה
    23/11/2009

שלום, יש לי מערכת יחסים עם גבר נשוי כמעט שנה, המצב אצלו בבית על הפנים, הוא היה ממש בהליכי גירושין ןאז הלחיטו לנסות לשקם וללכת לטיפול זוגי, (נכון יותר הוא החליט, ואמר לבת זוגתו, בהתחלה היא התנגדה ולאחר מכן הסכימה), הוא במקביל מטפל בעצמו אצל פסיכולוג ומנסה להבין את מצבו, בזמן הזה החלטנו לא להתראות בכדי לתת צאנס אמיתי לניאושים שלו, או לחילופין לגירושין ולזוגיות שלנו, לפני כשבוע מסתבר שבעוד שהוא עושה הכול בשביל להציל את הנישואין שלו, אישתו היקרה רימתה אותו נפסיקה את הגלולות ללא ידעתו עשתה חישובים מדויקים ונכנסה להיריון.. הוא כמבן לא רוצה את ההריון הזה, הוא מרגיש מנוצל, מרומה וכ"ו, הבעיה כרגע היא שחזרנו להיות בקשר אנחנו נכנסים למיטה הכול מצויין עד הרגע שהוא צריך לגמור, ואז הוא "מפתח" כול מיני תסמינים של לחץ בחזה וכ"ו, ופשוט לא מסוגל לגמור... אני חייב לציין כי יש בנינו אהבה גדולה, תשוקה, וצורך בילתי נשלטים להכול.... אבל מאז הסיפור של ההריון של אישתו וכול הבלאגן הוא לא מסוגל לקיים יחסים!! (איתה הוא בכל לא נכנס למיטה), האם יש קשר בין הדברים??? ומה הוא צריך לעשות בנדון???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אופן חמישי מסובך עם פתרון פשוט

חתיך23
    23/11/2009

נכנסת למערבולת רגשית ותהום חשוכה שאי אפשר לצאת ממנה בשום דרך, כי לא משנה לאן הקשר הזה יתפתח הוא מועד לפורענות....גם אם הוא יודיעך עכשיו שהוא מחר מתגרש מאישתו והכל יראה לך וורוד הרי שבמשך הזמן את תתחילי לחשוב בליבך אם באשתו שיא האישה שבה בחר מכל הנשים להיות לו לאישה והיא האישה שוודאי אהב אותה עד מאוד אהבה עזה וחזקה כי אחרת לא היה נושא אותה, אז אם בה הוא בגד, למה שלא יבגוד בי???? ועודיבואו עלייך ייסורי נפש על שהרסת משפחה ורגשות אלו רק יתעצמו ויתחזקו עד שהכל יתפוצץ לכם בפנים,....אז תחסכי לך ולו את הצרות , החיבוטים, המשבריםהכעס והדיכאונות שגם יובילו למחלות בגוף...ותצילי את עצמך ואותו ...וכשתחתכי את הקשר הזה יתכנו שני מצבים או שיצליחו אותו זוג לשקם את המשפחה שלהם ואת תוכלי לקחת לעצמך את הקרדיט וההרגשה טובה על שהצלת משפחה..או שהם יתגרשו ואז עוד קיים סיכוי שהוא יבוא לחיק זרועותייך ותוכלו לרקום קשר נקי ורענן וטוב.... על פנים את חייבת לאזור אומץ על אף שקשה ולהוקיע את הקשר הזה לחלוטין בהתחלה יהיה קשה...אבל לאט לאט תשוב בך רוח החיים ותראי את האור מתוך התהום שנכנסת אליה עד שתצאי ממנה לגמרי ותשובי לחיות

בהצלחה

בגלל זה אסר להיכנס בין בני זוג עכשיו את "יודעת"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעשי טובה לכי להזדיין עם הקשקושים

הרמן
    23/11/2009

שלך וזיוני המוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי שמחה לייעוץ מקצועי,

לביאה
    24/11/2009

תודה רבה על שתי התגובות, לגבי הראשונה אני לא חושבת כלל שאת צודקת, לא כול גבר שבוגד באשתו ומתגרש ממנה חייב לבגוד גם באישה/חברה הבאה אם הוא מצא לנכון לבגוד והגיע למצב של גירושין אז כנראה ששם ממש גרוע.... ואולי אצלי הוא יגלה משהו אחר, אהבה שונה, דבר שהוא לא היה רגיל אליו, וכ"ו, וחוץ מיזה זאת לא היתה שאלתי בכלל אם היית קוראת עד הסוף היית רואה שבעצם על שאלתי לא ענית לי!!!!!!! ואני מאמינה שאת גם לא יכולה כי את לא איש מקצוע!!!!!!!!
    לגבי התגובה השניה תודה רבה על תמיכתך אבל אפשר לעשות זאת בצורה יותר עדינה ומכובדת לדעתי.

ולפרופסור- אודה לך על מתן תשובה לשאלה הרפאית/נפשית ולא התייחסות לעניין המוסרי זה כבר מצפוני בלבד!!!!! תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לביאה

ד''ר חגית כהנא
    25/11/2009

הסיבה שאינו מצליח לגמור כיון שאינו שלם עם חייו לא עם הקשר עם אישתו ולא עם הקשר שלך.
    התלבטות וחרדה גורמת הרבה פעמים לתופעה מסוג זה.
    אינני יודעת בת כמה את ומה מצבך המשפחתי אך אם את רווקה כדאי שתשקלי את צעדים ועתידך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

לביאה
    26/11/2009

מודה לך מאוד על תשובתך הכנה.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו