מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי!עידן!ראיתי אותך בטלוויזיה :-)אור23/11/2009
בחיי,אם הייתי יודעת שאתה כזה חתיך הייתי מבלה כאן בפורום לעיתים קרובות יותר...
;-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעניין איך תגיבי כשאני אהיה בטלויזי
חתיך2323/11/2009ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזוב.עדיף שלא אראה אותך בטלוויזיה.
אור23/11/2009איך שתופיע על המסך שלי,הוא ייתכבה.
ואתה יודע איזה סיפור זה אח"כ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחח אז זהו שלא
חתיך2323/11/2009וואלה נשמה אם היית רואה אותי לא היית מדברת ככה מאמי...אבל סבבה...מה איכפת לי תגידי מה שאת רוצה...מישהי שמדברת ככה רק מעיד על כמה את מכוערת חחחח חיים יפים כפרה
אני בטוח שאת נראית כמו סוג של ביצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה->
אור24/11/2009מה אתה לוקח ללב "נשמאמי"?
אתה צודק,באמת יש לי לוק של חביתה.
מתחיל מזה שאתה שחצן.ויש לך דיבור גועלי.ראיתי כמה הודעות שהעלת כאן.
והכל בגדר צחוק,אוקיי?
בהצלחה בחיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח טוב מתוקה
חתיך2324/11/2009סליחה שאני לא מושלם כמוך
ואני הבן אדם הכי לא שחצן בעולם...מה שרשמתי נכתב בהומור וברוח טובה ואם את לא מסוגלת להבחין אז את היא שיש לך בעיה רצינית
את סתם בחורה צינית ....שיהיה לך אחלה ובכיף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהMister Hunk23
אור24/11/2009לא זוכרת שהעדתי על עצמי שאני מושלמת.
ועצם הכינוי שלך "חתיך23" מעיד על שחצנות ושטחיות.
"מישהי שמדברת ככה רק מעיד על כמה את מכוערת"
איך הגעת לזה?עוד משפט שלך שמראה על שטחיות.
וחס שלום,אין לי שום בעיה עם סקס אנאלי.
מה שכתבת דווקא היה מצחיק :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצופה משהו
חתיך2324/11/2009וחוץ מזה מי את בכלל שתבקריאותי....עצם העובדה שביקרת אותי רק מראה שאת פה השחצנית והמתנשאת...
אז אני אוהב סקס אנאלי...אז מה?? אז אני מגעיל??? לא אני לא....נכון הייתי מעוניין למצוא מישהי שגם אוהבת כמוני...נו אז??? זה לא דבר ליגיטימי??
אבל את ברוב חוצפתך מרשה לעצמך לשפוט אחרים , ואת עוד בכלל לא מכירה אותי, ועוד קוראת לי שחצן אחרי שאת מתנשאת מעלי...את יודעת מה לכי את והראש המרובע שלך ותדחפי אותו בתוך קופסא מרובעת, כי רק לשם הוא יתאים
חצופה שחצנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה->->->
אור24/11/2009אתה בחור נורא רגיש.
נכנסת לכאן פעמיים בשביל לכתוב את כל זה?
מתי ביקרתי אותך בכלל?
רק אחרי ששלחת את ההודעה הטיפשית שלך על כמה אני מכוערת וכו וכו'
ואיך הגעת לזה שיש לי משהו נגד סקס אנאלי?אתה צריך לקרוא שוב מההתחלה את כל מה שכתבתי.
אמרתי שכשאתה תופיע על המסך שלי הוא ייתכבה.זה היה הכל בגדר צחוק.
ודווקא אין לי ראש מרובע.
זה בשבילך,באהבה רבה
חצוף שחצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח טוב שיהיה
חתיך2324/11/2009יאללה בקטנה באמת שאין לי כוח לריב איתך
אני באנצ מרגיש שירדתי לגן חובה בגללך כשתסיימי גן דברי איתי
צ'או בייבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- - - >
אור24/11/2009פ ת ט י
למה שאדבר איתך?
חה חה חה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו נעל
חתיך2324/11/2009זו רק צורת דיבור יא טיפשה, הרי ברור שלא תסיימי גן חובה בקרוב הרי את תקועה שם כבר כמה שנים, ובקצב הזה נראה לי יורידו אותך לפעוטון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מגף
אור24/11/2009זה היה מעליב.
1-1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב.
חתיך2324/11/2009נ.נ.
שכל העלם היה שטחי כמוני המצב היה טוב
דבר שני אני שמח שאין לך שום דבר נגד מין אנאלי , אולי את לא מרובעת אחרי הכל
דבר שלישי את התחלת לדבר לא יפה, "המסך יתכבה לי" ולא זוכר עוד מה אמרת אבל זה סתם היה מיותר...לא ציינת שזה בצחוק ונפגעתי, אני לא עשוי מברזל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה->
אור24/11/2009חתיך 23,(איך קוראים לך בכלל?)
אתה ממש נסחף.
אז אמרתי שהמסך ייתבכה.אז מה?
אני ראיתי אותך?ראיתי איך אתה נראה?
ובכלל בעיניי אין כזה דבר בן אדם "מכוער".
ניסיתי להצחיק,ולא הלך לי.
אני צריכה לעבוד על החוש הומור שלי.
אם באמת נפגעת,אז באמת שלא הייתה לי כוונה כזו מלכתחילה.
אז אני מתנצלת.
אפשר לראות בך דברים טובים דרך הכתיבה שלך.
אתה די מצחיק,ואתה יכול להיות סופר ספרים ארוטיים.
אני בטוחה שתצליח.
:-)
(אני מציינת ומדגישה:----------------------זה בצחוק--------------------)
לילהטוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאור
חתיך2326/11/2009טוב אורוש...אני מודה שאני בחור די רגיש...
ואין לך מושג כמה שאת צודקת שאין דבר כזה כזה אדם "מכוער" מה שמכוער זה רק המעשים שלנו בני אדם...
אני בכל אופן לא התווכנתי לפגוע בך ...פשוט הרגשתי שאת מנסה לפגוע בי או לרדת עלי על סתם...
בכל אופן אני מבין שזאת לא הייתה הכוונה שלך...אז אני לוקח הכל בחזרה...
ותאת את נשמעת די חמודה :)
וקוראים לי מאור בתשובה לשאלתך
לילה טוב:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל לא לריב... :-)
ד``ר עידן מיליצ`ר27/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)