מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אהבה וזוגיות ללא רגש הנאה עם נכים !האלמונית24/09/2007
שלום לכם.!
אני אישה מוגבלת (51) רק מבחינה פיזית קלה, ולמרות גילי ממש מחמיאים
שאני נראית חתיכה וסקסית... אבל תאורתית גברים רגילים מתחילים איתי, וככה מנצלת את המטרה שמזדמנת....בלי ברירה הנשיות היא הקיום במטרת הצרכים שלי.!
עברתי תקופות קשות במערכות יחסיים זוגיים ונראה שגבר מתחיל עם אישה נכה
זה מפחיד אותם כאילו: הם נכנסים ושוכבים עם אישה חולה במיטה" ובעצם ציינו שהם נהנים בסקס הכי מטריף שהיה להם איתי, ואין הבדל מאישה בריאה לנכה....בכ"ז ההימור במשחק הזוגיות נהפכת כהזדמנות למזדמנים ביחסים
במטרת ה-"סטוצים" ללא ההתחייבות במערכת זוגית משותפת ומשמעותית
ולעתיד כל אישה שרוצה לבנות חיים ולא להיות לבד.!
בגלל שאין התפתחות והצעה לקשר חברות בין הגברים שאני מרגישה שישנם
סיכויים לקשר כזה, אני מתאכזבת ללא תמורה אז שאני מקיימת יחסיים איתם
אני לא מצליחה להשתחרר ולהגיע במשחק האוננות וגם המשגל "לאורגזמה"
איתם - שהגברים משעבדים אותי במיטה במשחקי הסטיה שלהם (סליחה*)
אני פוגעת מהיכולת הביצועים שהם לא מספקים אותי עם הרגש שאני רוצה
להעניק באופן יחסית איתם....בגלל שהם "גומרים" ונהנים מהשליטה שלהם.!
1. למה גברים "בריאים" לא מתפשרים להיות עם הנכויות שלנו ? למה הזוגיות עם נשים
מוגבלות מפחידה אותם "האם אישה מוגבלת נחשבת כחולה במיטה" אבל
לנסות ולבדוק אותה במטרת הסקס איתה "כן" שווה במיטה במטרת האובייקט מיני
למעשה בצעו "מצווה" איתה, וללא קשר והתחייבות משמעותית במערכת זוגית מצידם ?
אודה מגובתכם בהקדם .!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיניות ונכות
26/09/2007תודה שנתת לנו הצצה לעולם של המיניות והנכות. אכן, עדיין קיימים המון מיתוסים בתחום שיש לנפץ. נכות אינה אומרת בהכרח שאינך יכולה להרגיש מינית, סקסית וחתיכה כמו שאת. נכות אינה אומרת בהכרח שאת חולה. רוב הנכים הם אנשים בריאים ומתפקדים.
ברור אם כן שאישה עם נכות יכולה לגרום עינוג מיני לגבר שאיתה וגם גבר עם נכות יכול לענג היטב נשים שאיתו, אם רק בני הזוג יהיה בעלי ראש פתוח ויראו את האדם שמעבר לנכות.
אני לא מקבל את קביעתך ש" גברים "בריאים" לא מתפשרים להיות עם הנכויות" - עובדה היא שאני נתקבל בזוגות רבים בהם האשה עם נכות ויש זוגיות יפה. את מסתכלת על מה שקורה איתך ויוצרת הכללה, שאינה לגמרי מדוייקת.
ייתכן שבגלל הנכות שלך את מונעת מעצמך בניית קשר רגשי. את "לוכדת" את הגברים עם המיניות ועם הנתינה המינית הבלתי מוגבלת מחשש שלא יחשקו בך. את מאפשרת משחקי שליטה ודברים אחרים שאת מתארת. משהשיגו מטרתם הם ממשיכים הלאה. אולי כדאי שתהיי את זו שמציבה את המטרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיניות ונכויות - הודעה נוספת
האלמונית30/09/2007לד"ר רפי חרות שלום רב,! תודה על תגובתך בנושא המיניות.
האמת הדברים לא תמיד יכולת המיניות משפיעה על השליטה לגבי הצרכים שלנו.
הפרשנות בתאוריה נמדדת לפי הניסיון המעשי במערכת קשר זמני תלויה בשני
המינים בין הגבר/האישה בעיקור הסיפוק קובע את היחסים המתפתחים בזוגיות כזאת.!
כאישה אני רוצה לקבל ולא רק לתת מעצמי, בגלל הרבה דעות קדומות או הסטיגמה
שבין המינים גם החברה עם סביבתנו משפיעה על הקשרים שאנו בוחרים לעצמנו.
1. הגברים מתקשים להתגבר ולהתפשר עם אישה מוגבלת, ודורשים יכולת מחוסר
התלות שבה כאישה שקשה לה לתפקד בשטח כעצמאית ...לבד, למרות שהיא מתאמצת
לשמור ולהוכיח את עצמה כאישה גם לא זקוקה שיתחשבו בה בגלל המוגבלויות שלנו.
2. ז"א שהגברים מפחדים מאישה תלותית בכל המובנים בזוגיות ? ומה לגבי הגברים
השובינסטי איפה השוויונות במערכת המשותפת לחיים הזוגיים זה תלות ואחריות
למחויבות בזוגיות "איפה ההתפשרות והוויתרים שאישה לוקחת לעצמה בשביל
לרצות את הגבר לבניית הזוגיות ביניהם"...כל אישה רוצה קשר משמעותית עם גבר
זמין....ד"ר החיים אכזרים לדעתי לגבי הנכויות שלנו ?
3. כשאני מקיימת יחסים עם הפרטנר שלי, אני לא מגיעה לסיפוק "האורגזמה" שהם חסרי
רגש ללא ציפיות אלא ריגוש באשליות לסיפוק האיגואיזים שלנו ? למרות שאני אוהבת מין
ורוצה להרגיש את השיתוף במטרת הזוגיות ההדדי שמקובל לשני הצדדים...לכן אני
מתאכזבת בגלל המטרה ללא מחויבות ? בברכה וגמר חתימה טובה ממני N* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
01/10/2007את צודקת בהחלט, ועל כן אני מציע לך להיות יותר אקטיבית בקשר - לקבוע את המטרות שלך, הן רגשית והן מינית ולדבוק בהן. במידת הצורך גשי לקבל סיוע מקצועי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתיעצות מקצועית מקובלת מבחינתי
האלמונית03/10/2007לד"ר רפי חרותי ערב טוב וחג שמח !
ברצוני להודות על תגובתך בבעיה המעמיקה שהגדרתי להתפתחות הקשר
בזוגיות מיניות ונכויות בפורום.
האמת שרציתי לקבל התייעצות גם באופן רשמי מצידך, ושמחתי שכבר נתת לי
את התיעצותיך ועזרתך בנדון.
ברשותך, הייתי רוצה שתזמן אותי לשיחות ונבדוק את הבעיה שלי בגרסאות שהצצת בנושא המיניות בעולמי....ואשמח לקבל את פניתך זאת.
אציין: כאישה מוגבלת אני מוגדרת מנכות C.P קל מאוד, (הופתעת) והאם הטיפול
וההתייעצות עולה תשלום מבחינתי כנתמכת מביטוח-הלאומי.!
אוכל להתפנות רק אחה"צ בשעות היום אני עובדת במרכז הרפואי במאיר כפר-סבא.
במזכירות עוסקת בניהול כפקידת מחשב טכני במשרד התחזוקה ובינוי בשטח הביה"ח.!
אודה מטיפולך ומתגובתך בנדון האתר בהקדם ! בברכה וגמר חתימה טובה מ N* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלתי את הקישור של המרפאה בפניתך !
האלמונית06/10/2007לד"ר רפי חרותי שלום ! התקבלה פניתך להצעת הסיוע טיפולית ומינית במרפאת "רעות" ותודה !
השאלה: למי לפנות בטיפול המוסמך (שם המטפל/רופא) ומה לגבי השיחות שהתנהלו בינינו
(ישנם דוגמאות) במהלך ניסיוני בחיים שזה בזכות דפוסי התנהגות עם הגברים שלמדו אותי מה
"טוב ורע" במערכת היחסים איתם. ולגבי בנושא המיניות עקב בעייתי האפשרות בנדון פתוח מצידך.! (בפורום/מחוצה לה....לדעתי ישנם הרבה נשים במצבי זה...יכלו לפנות באופן הפתיחות במיניות ישנם כאלה שפונים וכותבים גם שטויות....*סליחה) בגלל שהם לא "מנוסים" בקשרים ובמערכת יחסי מין עקב נכויות ברמה מסוגים אחרים. ! ! בברכה ושבוע נעים מנאוה
הערה: ד"ר חרותי לא הגבת למה שהגדרתי מהנכות C.P ע"פי התרשמותך הופתעתה ? !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשי לדבר עם אח המרפאה
06/10/2007והוא יכוון אותך לגבי המשך הטיפול.
עדיף ביום ב' החל משעה שתיים.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)