מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס וירטואליטלי24/09/2007
שלום , שכחתם לענות על שאלותי אודה על תגובתכם , טלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות קשות שרק את יכולה לענות
מ.25/09/2007
למה הוא עשה את זה ?
בהנחה שאת אומרת אמת שהסקס ביניכם "מדהים", הוא עשה את זה כי הוא רצה יותר.
יש עוד אפשרות, שזה התחיל לפני שנה ברגע של משבר (כפתרון ביניים), ו"בעצם לא קרה שום נזק" אז למה להפסיק? (אני מנסה לנחש את המחשבות שלו, לא להצדיק).
עוד רעיון , אולי בזכות זה איכשהו "הסקס ביניכם מדהים" ?
עוד רעיון אחרון אולי רק את חושבת ש"הסקס ביניכם מדהים" ?
טוב, ועכשיו לשאלות הקשות :
איך להתמודד עם הכאב ? העלבון ?
אוף, איך לי מושג. אולי שווה להתחיל ע"י בירור אצל יועצת זוגית ? לדעתי שווה. אולי תגלי חלק מהרקע ? אני מנחש שבנוכחות צד שלישי אפשר ללבן את העניינים ולהבין מה קרה. פשוט בשיחה בין שניים, לפעמים בורחים מהנקודות הקשות והלא נעימות או שנגררים להטחות. איש מקצוע אמור להיות מסוגל לנתב את השיחה במיים סוערים.
אולי גם תגלי שלבחור יש קצת מטעני כאב ועלבון ?
בעניין העלבון : אולי אין מה להיעלב. אולי זה בסך הכול בעייה פנימית של הבחור ?
והשאלה הכי קשה שמתחבאת מאחורי במשפט "יש לנו ילדים". אני מנחש שהשאלה האמיתית היא "האם לעזוב ?"
כאן כבר ממש רק את יכולה לדעת את התשובה.
במקרה קיצוני, שלא תוכלי לסבול את הכאב והעלבון, אז כנראה שהתשובה היא כן.
אבל אני חושב, שזה מהלך קיצוני, שלא עושים בלי "להפוך את העולם" קודם. פשוט המחיר של זה הוא ענק (אין לי נסיון אישי, אבל בגילי 44 יש כבר לא מעט מסביב). אין כמעט אפשרות לתאר עד כמה. נכון שיש זוג אחד שאני מכיר שאחרי 3 שנים עבר למערכת יחסים נעימה, אבל זה יוצא מן הכלל.
מעבר לזה התשובה תלויה לדעתי בעיקר בשאלה האם הבחור באמת מצטער, האם הוא באמת לא יחזור על זה שוב, והאם הוא בא "עם לב נקי" (זה מושג מחברים שהסבירו לי למה הם הצליחו להתגבר על דבר כזה).
אפשר לנחש מהתגובה שמדובר בתגובה של גבר. ולא, אני לא מתפרנס מעניינים כאלו, אני מתחום המחשבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)