מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בזמן קיום יחסי מין- נא עזרתכםר.ב28/11/2009
שלום רב,
אני מקווה שתוכלו לעזור לי כי אני כבר ממש מיואשת...
אני בת 26.5, נשואה כשנה וחצי לבן זוגי מזה 9 שנים. אני מאוד אוהבת אותו ונמשכת אליו, והוא מצידו עושה הכל כדי שיהיה לי טוב- במיטה (ובכלל)- קורא ספרים, משתמש בויברטור, באצבעות ובלשון....
אבל.... אני לא נהנית... אני סובלת מיובש בנרתיק ונראה ששום דבר לא באמת עוזר...
החלפתי גלולות- נטלתי "מליאן" ועקב דימומים במהלך החודש הרופא החליף לי ל"בלארה". לקח לי הרבה זמן להבין שאני סובלת מיובש בנרתיק, ועכשיו זה החודש השני שאני לוקחת "אורטו ציקלן"- בינתיים ללא שיפור של ממש...
אנחנו משתמשים ב- KY jelly, אבל אני בעיקר מרגישה שזה מרדים לי את האזור, ולא ממש מקל על החדירה. אני גם השתמשתי כמה וכמה וכמה פעמים ב- hyalo femme, היה שיפור קל מאוד שלא החזיק מעמד לאורך זמן.
החדירה מאוד כואבת לי, אני מרגישה תחושת שריפה ולא תמיד מסוגלת להמשיך בחדירה, והרבה פעמים יחסי המין נגמרים באוננות (אני לו). כל זה כמובן גורם לי לירידה בחשק המיני- כי מי רוצה לעשות משהו כואב?...
זה ממש מאמלל אותי ואני כבר לא יודעת מה לעשות.... אנא, עזרו לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לר.ב.
אורית פס28/11/2009ניסיתם מסככים למיניהם? אם לא כדאי לנסות ,אלו על בסיס מים או שמן טבעי כלשהו כמו שמן שקדים ,שמן זרעי ענבים וכו',אין צורך במירשם.
האם את מתעוררת מינית ובכ.ז. סובלת מיובש או שאת כלל לא מתעוררת ? במידה ויש קשיי חשק והתעוררות השקיעו יותר בחלק של משחק מקדים,צפיה בסרטים ארוטיים וכו',אם כלום לא עוזר אז נראה שטיפול מיני יעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ר.ב29/11/2009העירור הוא נפשי בלבד, ולא פיזי בכלל... וכן ניסינו מסככים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לר.ב.
שיר28/11/2009ר.ב., גם אני בת 26, ונשואה שנה וחצי וגם אני סובלת מאותה הבעיה בדיוק! גם אנחנו ניסינו כל מיני תכשירי חומרי סיכה אבל כלום לא עזר לאורך זמן!
עכשיו אנחנו מאוד רוצים להיכנס להריון וזה מאוד מקשה עלינו! אני כבר ממש מתוסכלת ומאוד מפחדת שלא אצליח להיכנס להריון בגלל הבעייתיות הזאת!
לאורית, האם יש לך עצה בשבילנו? אני כבר ממש מתוסכלת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו יכול לעזור לנו?
ר.ב30/11/2009אנחנו כבר שתיים עם אותה בעיה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבדקו את איכות הקשר עם בן הזוג ואם
די מנוסה30/11/2009ניראה לי שהבעיה שלכן קשורה לחשק מיני ולעוררות שאמורה לקרות עם בן זוג.
יכול להיות שהוא מושלם בהכל אבל לא מושך אתכן ו"מוציא לכן את המיצים", שווה לבדוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מסכימה
ר.ב01/12/2009לפחות לגביי- אני מאוד נמשכת לבן הזוג שלי ומאוד נהנית מכל המגע המיני- מלבד החדירה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)