וגיניזמוס או יובש???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וגיניזמוס או יובש???
    שיר
    28/11/2009

אני בת 24 ועומדת להתחתן עם חבר שלי. אנחנו כבר שבע שנים ביחד וסובלים מבעיה שאיננו מצליחים לקיים יחסי מין עם חדירה מלאה. הבעיה היא שאנחנו מנסים ומנסים וזה פשוט לא נכנס. קראתי המון בעיות בפורום ובאתרים אחרים והבנתי שיש כזו מחלה שנקראת וגיניזמוס והבנתי שמדובר בבעיות של כניסה לנרתיק לא רק של פין אלא גם של אצבע או טמפון או בדיקה גניקולוגית. אצלי לא היתה בעיה עם שלושת הדברים הללו. האם יכול להיות שבכל זאת זהו סוג של וגינזמוס??
    או האם פשוט אני סובלת מיובש שלא מאפשר את החדירה?
    בבקשה עזרי לי גם אני וגם חבר שלי מתוסכלים מאוד מהמצב הזה ואני כבר מיואשת ומפוחדת שזה לא ילך אף פעם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וגיניזמוס או יובש???

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי???????????????

שיר
    02/12/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדאי להבדק

05/12/2009

שיר כדאי מאוד שתיבדקי במרפאה העוסקת בתחום התפקוד המיני. יש לכם בעייה שבע שנים ואתם לקראת נישואיים, ואת בכל זאת מנסה למצוא פתרון דרך האינטרנט.

רצוי שתגשו יחד. ייתכן ומדובר בגורם משולב. יש כיום מגוון כלים ופתרונות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו