מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זו בעיה ידועה?מינה29/11/2009
אני בחורה בת 28 ויש לי בעיה שאינני יכולה לגעת בגבר מבלי לרצות לקיים איתו יחסי מין מלאים
יש לי ידיד שמעונין להתחבק איתי כי הוא אומר שאוהב אותי (הידיד נשוי ואני לא)
ואני די חוששת שארצה לשכב איתו ואיזום איתו מגע מיני
ובכלל כל הזמן בא לי סקס ואוננות ממש לא מספקת אותי.
האם זה משהו שידוע אצל בנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למינה
אורית פס29/11/2009המצב שאת מתארת איננו נפוץ וודאי לא בקרב נשים,דחף מיני גבוה זה בעיקרון חיובי אך האופן שבו את מתקשה לשלוט בדחף נשמע בעייתי.
יתכן שבמסגרת קשר זוגי עם בחור שלו דחף מיני גבוה כמו אצלך תהיה הקלה,מה בקשר לפרטנר מיני קבוע?
מאיזה גיל את מרגישה קושי לשלוט בדחף המיני?
מאיזו בחינה אוננות לא ממש מספקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
מינה30/11/2009הכוונה לאי יכולת לשלוט לא שזה מפריע קשות בתפקודי יומיום או בגלל זה יש יחסים מזדמנים פשוט הכוונהשבא לי שבן זוגי יקיים איתי יחסי מין יומיום ואפילו פעמיים ביוםיום אחרת יש לי פנטזיות על כל מי שאני רואה......
הכוונה שאוננות לא מספקת שזה לא זה אם אפשר את הדבר האמיתי אז למה סתם לאונן? באמת זה נשמע מדכא כמו לאכול אוכל ללא מלח ותבלינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמינה
אורית פס05/12/2009לגמרי טבעי שמתקיים מתח מיני כלפי אנשים שונים,גם כאלו "אסורים" כמו עם הידיד הנשוי שלך,חשוב יותר מה אנחנו עושים עם זה בפועל,הרי ברור שאיננו מממשים כל פנטזיה וכל משיכה מינית מסיבות שונות ומגוונות ,כולל דילמות של מוסר ועוד,,,,,
שמחתי לקרוא שהמצב לא מפריע בתפקודי היום יום,וזוגות רבים זוכרים מתקופת התשוקה שאיפיינה את ראשית הקשר מצב של קיום יחסי מין תכופים עד מס' פעמים ביום, מה שבד"כ נרגע ומתמתן בהמשך,
אני מאחלת גם לך תקופה סוערת שכזו ועד אז באין בן זוג אוננות היא תחליף טוב,אמנם לא הדבר האמיתי אך מקור לפורקן ואמצעי לשמר את רמת הדחף המיני לבל יתנוון,משום שלגוף לא איכפת אם הפעילות מקורה בסקס זוגי,באוננות או בתרגילים לחיזוק שרירי רצפת האגן,כל עוד יש פעילות -זה טוב לשימור החשק המיני,ידוע שאנשים שזמן רב לא היו פעילים מינית הצורך המיני הולך ופוחת,ואני שומעת בעיקר מנשים לא פעם ש-"אני יכולה לחיות בלי זה....זה לא חסר לי...."* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)