מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיקפה שנעלמתשולה01/12/2009
שלום רב, אני יוצת מזה חודשיים עם בחור בן 34, ניסינו לשכב כבר מספר פעמים והתברר לי שהוא בתול. השתדלתי לא להתייחס לנתון כמכשול והמשכנו בקשר כרגיל, אך בכל פעם שניסינו לשכב היתה לו זיקפה וברגע שנכנס אלי לאחר דקה-שתיים הזיקפה נעלמה. לאחר נסיונות רבים, ניסיון לגעת בו מצידי בכל מיני דרכים, לעורר אותו, הסברתי לו גם כיצד לגעת בי וכל פעם כשמופיעה זיקפה הוא מנסה להיכנס ומייד מרגיש שהאיבר שלו מתחיל להיחלש. ניסינו גם תנוחות שונות וכלום לא עזר. אני לא יודעת מה לעשות, מדובר בתחילת הקשר אמנם, אני רוצה שיצא מזה משהו, אבל נראה שיש לו בעיה רצינית, בכל פעם ניסיתי להיות סבלנית, לדבר, ביקשתי ממנו להיות רגוע, לא להילחץ, לא לחשוב וכלום לא עוזר. אני לא דעת מה לעשות בייחוד משום שזה מאוד רגיש אצלו והוא מתבעס נורא ואפילו לא מוכן לדבר על העניין. מה שהוא טוען שהוא לא ממש מרגיש משהו כשהוא נכנס אלי. הוא יותר עסוק בלכעוס על עצמו ולי נראה שיש לו בעיה רצינית - השאלה אם מדובר במשהו זמני שיכול להשתנות או לא ומה ניתן לעשות - זקוקה לעצתכם גם מה לבקש ממנו לעשות - ביקשתי שיקרא על חרדת פין באינטרנט והוא התגונן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיקפה שנעלמה
ד''ר חגית כהנא02/12/2009הרפו....
נסו לקיים יחסי מין שמתוך הגדרה אין חדירה רק הנאה.
אם הוא בתול הוא כבר קרא הכל על הכל.
אם את רוצה להתקדם ביחסים היי רגועה הדיבורים תוך כדי והוראות תפעול רק מלחיצים
תלמדו קודם לגעת ולהנות מהמגע החדירה תגיע בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת - ובבקשה התייחסו אלי
שולה02/12/2009עוד משהו שרציתי לציין זה שכל פעם שאנחנו מנסים לשכב בהתחלה הכל בסדר ואז הבחור אומר שהוא לא מרגיש כלום והזיקפה שלו יורדת. האם שווה להמשיך לנסות או שאם כ-10 ניסיונות במהלך 4 מפגשים לא עבדו אז זה לא יצליח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכפי שאמרתי - ס ב ל נ ו ת
ד''ר חגית כהנא02/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)