זיקפה שנעלמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיקפה שנעלמת
    שולה
    01/12/2009

שלום רב, אני יוצת מזה חודשיים עם בחור בן 34, ניסינו לשכב כבר מספר פעמים והתברר לי שהוא בתול. השתדלתי לא להתייחס לנתון כמכשול והמשכנו בקשר כרגיל, אך בכל פעם שניסינו לשכב היתה לו זיקפה וברגע שנכנס אלי לאחר דקה-שתיים הזיקפה נעלמה. לאחר נסיונות רבים, ניסיון לגעת בו מצידי בכל מיני דרכים, לעורר אותו, הסברתי לו גם כיצד לגעת בי וכל פעם כשמופיעה זיקפה הוא מנסה להיכנס ומייד מרגיש שהאיבר שלו מתחיל להיחלש. ניסינו גם תנוחות שונות וכלום לא עזר. אני לא יודעת מה לעשות, מדובר בתחילת הקשר אמנם, אני רוצה שיצא מזה משהו, אבל נראה שיש לו בעיה רצינית, בכל פעם ניסיתי להיות סבלנית, לדבר, ביקשתי ממנו להיות רגוע, לא להילחץ, לא לחשוב וכלום לא עוזר. אני לא דעת מה לעשות בייחוד משום שזה מאוד רגיש אצלו והוא מתבעס נורא ואפילו לא מוכן לדבר על העניין. מה שהוא טוען שהוא לא ממש מרגיש משהו כשהוא נכנס אלי. הוא יותר עסוק בלכעוס על עצמו ולי נראה שיש לו בעיה רצינית - השאלה אם מדובר במשהו זמני שיכול להשתנות או לא ומה ניתן לעשות - זקוקה לעצתכם גם מה לבקש ממנו לעשות - ביקשתי שיקרא על חרדת פין באינטרנט והוא התגונן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיקפה שנעלמת

הוספת תגובה

• זיקפה שנעלמה

ד''ר חגית כהנא
    02/12/2009

הרפו....
    נסו לקיים יחסי מין שמתוך הגדרה אין חדירה רק הנאה.
    אם הוא בתול הוא כבר קרא הכל על הכל.
    אם את רוצה להתקדם ביחסים היי רגועה הדיבורים תוך כדי והוראות תפעול רק מלחיצים
    תלמדו קודם לגעת ולהנות מהמגע החדירה תגיע בהמשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת - ובבקשה התייחסו אלי

שולה
    02/12/2009

עוד משהו שרציתי לציין זה שכל פעם שאנחנו מנסים לשכב בהתחלה הכל בסדר ואז הבחור אומר שהוא לא מרגיש כלום והזיקפה שלו יורדת. האם שווה להמשיך לנסות או שאם כ-10 ניסיונות במהלך 4 מפגשים לא עבדו אז זה לא יצליח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כפי שאמרתי - ס ב ל נ ו ת

ד''ר חגית כהנא
    02/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו