בעיה מטרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה מטרידה
    ערן
    02/04/2007

אני(בן 19) וחברה שלי התחלנו לשכב לפני חודשיים.יש בעיה אחת...זה קרה רק פעמים ספורות,וזה בגללי.כל פעם שאני שם קונדום,אני כאילו.. נהיה פחות חרמן, וכבר אין לי זיקפה מלאה עד כדי כך שכבר אי אפשר לשכב..(פעם שכבתי עם קונדום פעמים רבות באותו לילה, ולא הייתה בעיה!)
    לאומת זאת, אם אני בלי קונדום, אני יכול להחזיק זיקפה מלאה למשך כמה זמן שאני רוצה.בעיה זאת ממש מטרידה אותנו! אנחנו ממש רוצים לשכב הרבה, אבל פשוט אי אפשר !!
    מה כדאי לעשות?שהיא תיקח גלולות? לנסות שוב ושוב עם קונדום עם שילך? לקחת ויאגרה? (האפשרות שאני הכי לא רוצה)או תן לי כל עצה אחרת
    תנו לי עצה שתעשה לי את החיים טובים יותר !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה מטרידה

הוספת תגובה

• הקונדום מפיל לי...

05/04/2007

הקונדום לא מוריד את מידת החשק, אך הוא כן מוריד את מידת הגירוי וההנאה בשל הפגיעה בתחושה. עם זאת, אתם יכולים להכניס את הקונדום כחלק ממשחק מקדים מאוד אירוטי. תחשבו על דרכים שבהם ניתן לשים אותו באופן מחרמן. תחשבו ביחד. בלי שיעצור את כל התנופה והכיף. גם הזקפה נופלת קצת בתוך המהלך, היא תזדקף מהר מאוד אם תקבל תמריץ בדוגמת גירוי מיני עז.

כמובן, אם לא תזדקקו לקונדום (גלולות ובתנאי ששניכם נדבקתם ואין איזה מחלות מין נסתרות...) הכל יהיה שייך לנחלת העבר.

כלומר, התמקדו בהנאה סביב הקונדום ולא באיכות הזקפה ובכמות הפעמים או כל סוג ביצוע אחר. השארו כמה שיותר מגורים. ספר לנו מה קורה מהשטח ואיזה התערבות נוספת צריך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו