מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקשת הצעות לשיפור הנאה מחדירהנשואה בהריון25/09/2007
שלום,
אני נשואה 3 שנים, אבל עם עבר מיני די עשיר. אינני נהנית במיטה עם בעלי כמו שנהניתי עם גברים אחרים, אשר היו עם איבר מין עבה יותר. האיבר של בעלי צר יחסית, לפחות יחסית לרוחב שלי.
בעלי גורם לי תמיד לגמור מעיסוי הדגדגן ו/או בנרתיק, בפנים ובחוץ, אבל מאוד מאוד חסרה לי הגמירה מחדירה. אני כמעט ולא מרגישה אותו כשהוא בפנים.
אני אוהבת להרגיש איבר עבה בתוכי ומצליחה לגמור כך בהרבה מאוד הנאה. עם גברים אחרים הצלחתי לגמור פעמים רבות מחדירה.
כך שבסך הכל הסקס עם בעלי לא ממש טוב, ובהחלט לא מספק אותי.
דיברתי איתו על הנושא כמה פעמים, תוך הדגשה שאני יודעת שאני רחבה, וזה לא הוא, כדי לא להעליב ולפגוע. קנינו ביחד שרוול איכותי וקשיח, שמתלבש על האיבר. זה פיתרון מצויין בשבילי, כי זה כמעט כמו המקור אליו אני מתגעגעת, אבל הוא לא אוהב אותו כל-כך, ובדרך כלל מאבד את הזיקפה כאשר מלבישים את השרוול, ואז אי אפשר להשתמש בו.
ובסוף אני נשארת מאוד מתוסכלת.
אני חושבת שזה גורם לי רגשות טינה כלפיו, וכעסים שלא היו קיימים אם הייתי מסופקת מינית.
בנוסף, אני בתחילת הריון, ומפחדת מאוד מה יהיה אם אחרי הלידה אהיה יותר רחבה, ולא ארגיש אותו בכלל...
יש לכם הצעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיפור ההנאה
אלון01/10/2007ניתן לקנות בחנויות למוצרי סקס "איבר מין" עשוי ליטקס בגודל המתאים לך כאשר בעלך הוא זה שמחדיר לך אותו בליווי גרוי אורלי. לאחר שאת גומרת הוא יכול לחדור ולפעול במלוא העוצמה ללא חשש מגמירה מוקדמת דבר שיגרום לך לחוש אותו היטב ויוסיף לעוצמת הגמירה שלך ולתחושת היחד שלכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
נשואה בהריון04/10/2007אתה מכיר חנויות שמוכרות אביזר כזה טוב?
חיפשתי קצת, אבל לא מצאתי אביזר איכותי.
אתה מתכוון לדמוי איבר מוצק מלא או strap-on?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש הרבה חנויות
05/10/2007גם און-ליין וגם אפשר לגשת ולהתרשם ממקור ראשון (עדיף). הכוונה לדילדו מלטקס (ויש גם חומרים נעימים אחרים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)