חשוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשוב
    סמנתה
    06/12/2009

אני בת 28, אוהבת ונהנית מאוד מסקס ובאופן כללי מאוד מינית. לאחרונה אני לא מצליחה להגיע לפורקן ביחסי מין בכל צורה אפשרית למרות שאני מאוד נהנית ומגורה אולי אפילו יותר מידי (בזמן הסקס איבר מיני מאוד נפוח ורטוב). אני חייבת לציין כי היחסים מאוד טובים והפתיחות במיטה מדהימה. אני עוד אציין כי באמצעות אוננות אין לי בעיה להגיע לאורגזמה אפילו מספר פעמים ועד היום לא הייתה בעיה ביחסי המין. בן זוגי מאוד סבלני ופועל בדרכים מגוונות מאוד כדי לספק אותי תוך הנחייתי אך זה לא קורה ואני חושבת שזה לא תקין. תהיתי לעצמי האם יכול להיות שעקב כך שהוא מאוד מתנפח יש לי קשיי גמירה או בכלל מה יכולות להיות הסיבות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשוב

הוספת תגובה

• לסמנתה

אורית פס
    07/12/2009

לא ציינת מה זה "לאחרונה", והאם מדובר בבן זוג ותיק או חדש.
    קשה לדעת מה משפיע על כך שרק כעת עם הפרטנר הספציפי אין אורגזמה,יתכן שפעם אחת זה לא הלך ונכנסת למעגל של חרדת ביצוע,או יתכן שאת מאד מתרגשת מהפרטנר והמתח לא מאפשר לרפלקס להשתחרר,או אולי את בתקופת מתח ,עומס.....וכו',אז כמו שאת רואה ייתכנו סיבות רבות ורק באבחנה מקצועית בה נשאלות כל השאלות הרלבנטיות יש סכוי טוב לעלות על הסיבה.
    שאבר המין "מתנפח "אין בכך בעיה זה מעיד שאת בעוררות מינית ויש גודש דם שזורם לאגן ולאבר המין וכמו "מנפח " את השפתיים הקטנות ועוד שינויים פיזיולוגיים המתרחשים בעת עוררות מינית,
    אני מציעה להרגע ,לא להילחץ,לדאוג להנות ולא לדאוג האם תהיה או לא אורגזמה-והאורגזמה בוא תבוא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו