נעלם לה החשק המיני ואני כבר לא יודע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נעלם לה החשק המיני ואני כבר לא יודע
    shay
    06/12/2009

שלום רב
    אני יוצא איתה כבר שנתיים ומתחילת הקשר תמיד היה לה בעיה להכנס למיטה
    האהבה בינינו מטורפת אבל עד שמגיעים לשלב המיטה.
    עצם המילה סקס , פינוק, לשכב, מלחיצה אותה נורא.
    במשך הזמן למדתי להכיר אותה והבנתי שהנושא הזה קצת מלחיץ אותה והתחלתי קצת לחפור בעבר אולי עברה אונס אולי עברה התעללות כלשהיא אולי תמיד הייתה ככה לא יודע.
    אם הזמן גיליתי שבעברה היו לא מעט גברים יחסית לגילה ואף היא מתארת את זה בצורה שדוחה אותה.
    אני מתפקידי ורצוני לגרום לה אושר מנסה תמיד להרגיע אותה ולמצוא את המילים והזמן הנכון לנסות לגרום לה גם לרצות סקס.
    זה לא הולך ונראה שהיא לא תשתנה בשלב כזה או אחר.
    אני לא יודע מה לעשות ואני חושב שהגענו למבוי סתום.
    אני לא אפרד ממנה בגלל זה אבל אני כעת מחפש פתרונות ודרכים לגרום לה לדבר אחד, שהחשק שלה לסקס יהיה כמו הרגש של האהבה שלה אליי.
    המשפחה שלה אומרת לי שמעולם לא ראו אותה כה מאושרת ומדברת עליי ועל הקשר שלנו בלי סוף וגם אני מטורף עליה כי באמת ילדה טובה ונותנת את הנשמה שלה אבל הכל טוב ויפה עד לשלב המיטה.
    מה דעתכם בנושא? האם ישנם מצבים שבחורה מאבדת את החשק המיני או את ההבנה שזה פשוט חלק מהחיים וחלק ממערכת יחסים נורמלית (כי לדעתי זה כבר לא משהו בטבעיות אלא משהו בהבנה שלה לחיים ואיך הם אמורים להתקיים אולי ממערכות יחסים קודמות היא נוצלה ע"י גברים שרצו רק דבר אחד והיום נראה כי היא ממש סולדת מזה!)
    אודה על עזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היעלמות החשק המיני

אורית פס
    07/12/2009

נכון ,יתכן שבעברה של חברתך נעוץ ההסבר לכך שהיא נרתעת מיחסי מין,אולי תשאל אותה בעדינות על כך במקום להתעסק בניחושים,.
    נשמע שהקשר נהדר למעט הנושא המיני ולדעתי היא תוכל להרויח מטיפול מיני ,הרי ניסית להבין ולהיות סובלני במשך שנתיים ואין שנוי,זה סימן שאיש מקצוע יכול לתרום. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו