שלום , יש לי בעיה עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום , יש לי בעיה עזרה בבקשה
    dan
    07/12/2009

אני גבר צעיר בן עשרים ושלוש מאורס לבת זוגתי בת העשרים לחייה, יש לנו ילדה קטנה בת כמעט אחד-עשר חודשים.
    אנחנו גרים אצל הורי, הבית גדול ומרווח ויש מקום. זאת המשפחה שלי ואני אוהב אותם מאד יותר מכל היקר לי.
    היחסים שלי עם אישתי טובים, אנחנו ביחד שנתיים וכמה חודשים.
    הבעיה היא אצלי, אני מרגיש צורך לבגוד למרות שאני לא רוצה, וזה מטריד אותי מאד כי יש לי דבר נפלא ואני מפחד להרוס את זה. בחלק מהמערכות יחסים קודמות שלי אני בגדתי, אפילו הייתה תקופה קצרה שיצאתי עם כמה בנות בו זמנית, ועכשיו החלטתי שזה לא טוב לי ולמערכת היחסים ואני רוצה להפסיק את זה.
    שנינו סטודנטים במכללות שונות אני בוטח בה והיא בוטחת בי, כמובן שיש לי אינטרקציה עם בנות אחרות הבעיה היא שאני לא מספר להם שאני מאורס או שיש לי ילדה, אני מושך את זה ואני כל הזמן אומר לעצמי זהו הפעם אני אגיד לשאר החברים במכללה סיפרתי שיש לי חברה אבל לא סיפרתי בקשר לילדה, וזה מאד מטריד את ארוסתי שלא סיפרתי.
    לפעמים אני רואה בחורה יפה ואומר לעצמי שאני פשוט רוצה אותה (רק בשביל ההנאה הפיזית) אבל אחרי זה אני חושב על זה ומתחרט, ואני אומר לעצמי מזל שאני ביישן ושאני לא פועל.
    אם אפשר לעזור לי בדרך כלשהיא אני אודה לכם מאד, המשך יום נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בגידות בנישואין

אורית פס
    07/12/2009

אתה מתאר התנהגות הרסנית שיש בה מרכיב מעט כפייתי,זאת אומרת שאתה מתקשה לנהוג אחרת
    למרות שחלק בך מעונין בכך,האמת שאני חושבת שאם לא תצליח בכך אז כדאי לך לדבר על הנושא עם איש מקצוע,אני לפחות לא יודעת איך לעזור בנושא זה דרך המחשב. וממה שאתה מספר כדאי לך להשקיע ביחסים המבוססים על אמון משום שכדבריך האשה והבת הם הדבר היקר לך מכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו