סקס - פעם ראשונה (ואחרונה...?)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס - פעם ראשונה (ואחרונה...?)
    אריאל
    08/12/2009

שלום רב!

אני בחור בן 21, ומעולם לא התנסיתי ביחסי מין בעבר.

אמש יצאתי עם חבר לבלות, וכשיצאנו מאחד המועדונים עברנו ליד מכון ליווי. חבר שלי התעקש להזמין אותי ל"סיבוב".

העניין הוא כזה.

אני לא הומו, יש לי יצר מיני בריא, ואני מאוד נהנה מאוננות, ומתגרה מתוכן פורנוגרפי של נשים.

למרות כל זאת, ולמרות שהבחורה שנכנסתי אליה הייתה מאוד מושכת בעיני, לא הרגשתי כלום.

ושאני אומר כלום אני מתכוון (וזאת לא הגזמה), שהתחושה שיש לי באיבר המין כשהוא רדום בתוך המכנסיים, הייתה גבוהה מהתחושה שהייתה לי איתה. פשוט הרגשתי כלום גמור.

ניסינו את כל התנוחות האפשריות.
    אני מכיר את כל העניין של ה"לחץ" והכל בראש, וחרדת ביצוע וכו', ואני חייב לציין שזה לא היה העניין. הייתי רגוע, משוחרר, לא חשבתי על כלום, לא "ניסיתי" להנות ולא "ניסיתי" לגמור.

פשוט שכבתי.

אחרי כמה דקות היא שאלה אם אני מרגיש משהו. אמרתי לה שכלום.
    היא אמרה שבטח אני לא רגיל לקונדום, והיא נשכבה ומרחה שמן על הגב התחתון בקו החגורה , הורידה לי את הקונדום ואמרה לי להשתפשף. גם זה לא הרגיש בכלל. אפס.

היא ממש לא הבינה והייתה מתסוכלת ואמרה שבחיים זה לא קרה לה, ואפילו קיללה אותי בצחוק הרבה פעמים מתוך תסכול שלא הולך לה.

כאמור לא נלחצתי מהעניין ופשוט תפקדתי רגיל.

בסופו של דבר היא אמרה שאין ברירה אז היא עשתה לי ביד, וגם זה לא ממש הרגיש, אבל זה בקצב מהיר וחיכוך חזק אז זה טיפה קידם את העניין, וחצי דקה לפני הגמירה היא הלבישה קונדום נוסף וחזרנו לאקט שבו גמרתי, ואפילו הגמירה לא הייתה ממש אורגזמה, אלא קהת-תחושה ומשעממת.

מכיוון שציינתי שאני לא הומו וכו',
    אין לי אלא להסיק את המסקנה שאני פשוט לא מסוגל ליהנות מסקס, והגוף שלי לא מגיב לזה.

האם מידיעתכם ונסיונכם, יש הסבר לתופעה, וחשוב מכך - האם עליי להסיק מסקנות להמשך, כי כפי שאני מרגיש עכשיו, אני לא מתכונן לעשות יותר סקס בחיים שלי ובטח לא להתאמץ בשביל דבר כזה משעמם וחסר תחושה.

שמתי לב שאתם עונים בקיצור נמרץ על שאלות, ולכן מאוד אודה לך אם תוכלו מעט להרחיב ולענות לי.

בתודה רבה רבה מראש על תגובה!
    והמשך יום נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אריאל, גם לי זה קרה

אנונימי
    11/12/2009

בפעמיים הראשונות.

עברו כמה חודשים וכעת אני מרגיש שכנראה יש לי בעיה גם במערכת השתן (יש לי תור לאורולוג), אז אולי כדאי שתחשוב אם הכל בסדר אצלך (כשאתה משתין וכו).
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאריאל

אורית פס
    12/12/2009

המשפט הראשון של השאלה שלך הוא גם התשובה
    "אני בחור בן 21 ומעולם לא התנסיתי ביחסי מין בעבר "
    החויה של סקס זוגי לגמרי חדשה בשבילך וכך הגבת בפעם הראשונה שבה לא היית שלם וחברך גרר אותך בכוח לנערת לווי,אז אולי נערת לווי לא עושה לך את זה,,,,,נסה להכיר בחורה שמוצאת חן ומושכת אותך ובנה יחד איתה סקס מלהיב יותר, אם אתה חילוני מה גרם לכך שעדיין לא התנסית .?
    ככל שתמשוך זמן ותימנע מיוזמות והתמודדות עם קשר אינטימי יתכן שיהיה קשה יותר להתרגל ולהרגיש נוח וטבעי בסקס זוגי,
    ראה זאת כשפה חדשה שעליך ללמוד :בנית קשר שנבנית ברמה הרגשית והפיזית גם יחד.
    אם יש קשיים ביצירת קשר עם נשים [אין אכן שום הוכחה להומוסקסואליות] אז פנה לטיפול ותיעזר.
    מספיק חשוב כדי להשקיע בכך ,אתה לא חושב .?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו