בעיה-בבקשה צריך עזרה!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה-בבקשה צריך עזרה!!!
    רועי יוסף
    27/09/2007

שלום, יש לי בעיה- אני בן 14 ובשאני מאונן אני מרגיש את ההרגשה הנעימה רק 3 שניות ואז משפיך וזהו.......בבקשה עזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה-בבקשה צריך עזרה!!!

הוספת תגובה

• תפרט יותר

01/10/2007

מה בדיוק מציק לך?

(ממליץ על פנייתך לפורום - "סקס ונוער")

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך להודעה הקודמת

רועי יוסף
    05/10/2007

אמרת לי לפרט מה מציק לי ומה שמציק לי זה שאני מרגיש את ההרגשה הנעימה רק 3 שנית ו החברים שלי אומרים לי שהם מרגישם את ההרגשה בערך 5 דקות........בקיצור אני לא נהנה מספיק.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורגזמה

05/10/2007

בזמן האוננות יש כל מיני סוגים של הרגשה נעימה, עד לשיא (המלווה בשפיכה), אשר קרוי אורגזמה. האורגזמה נמשכת שניות בודדות אצל כולם. הדרך יכולה להמשך דקות ואף יותר.

נראה שאתה מושפע ממה שחבריך אומרים במקום להיות מרוכז בהנאה שלך. אל תבחן את עצמך בעת אוננות, אלא תהנה מכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו