מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבנה צר או רחב?אלין13/12/2009
שלום רב,
לפני כמה ימים שוחחתי עם ידיד שלי ואיכשהו השיחה התגלגלה לזה שהוא אמר שהוא שכב עם המון בנות ואז הוא אמר משהו שממש הכניס אותי לסרטים..הוא אמר שיש בנות שממש לא מרגישים כשנכנסים אליהן(הכוונה בזמן החדירה).שאלתי אותו למה הוא בדיוק מתכוון והוא אמר שיש בנות שהמבנה של הוגינה שלהן כ"כ רחב שהגבר לא מרגיש מספיק את החיכוך. עכשיו אני ממש מבולבלת כי לפי ההיגיון שלי נראה לי שהבנות שהוא מתכוון אליהן הן כנראה בעלות מבנה גוף רחב, ואני אומנם רזה אך האגן שלי ממש לא צר. אני פוחדת שאני אחת מאלה שהוא התכוון אליהן ושאני לא מודעת לזה..זה נכון בכלל מה שהוא אמר??ואיך אני אמורה לדעת אם אני אחת מהן?
מקווה שתוכלו להרגיע אותי, תודה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר בין מבנה הגוף למבנה הנרתיק.
ד``ר עידן מיליצ`ר14/12/2009בנוסף, מעבר למבנה הבסיסי של הנרתיק, כאשר יש גירוי מיני הנרתיק מתרחב וגם זה אצל כל אחת זה אחרת. עשי לעצמך טובה ולכי לסרטים שנעשו ע"י במאים מפורסמים ואל תצרי לך סרטי אימה משלך.
תרגיעי.....אני בטוח שיהיו כאלו שתהיי איתם שירגישו ושאת תרגישי.
עכשיו אני רוצה להיות "רשע"....ולא מרוע לב, אלא ממקום שלהוריד אותך מהסרט.....תגידי, יש אפשרות שאולי לידיד שלך, זה שהיה עם המון בחורות ...יש איבר צר?.....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחח גדול!! על זה לא חשבתי..תודה..
אלין17/12/2009שהרגעת אותי ......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כבר מדברים בנושא הזה
נורת'21/12/2009יצאתי עם מישהי שלא ממש הגרשתי את החדירה איתה , יש לה רחב כמו שצוין אולי אני לא מצויד כמו כוכב פורנו אבל ככה זה בשבילי האם זה משהו שמאוד יפגע בבחורה אם מישהו יגיד לה את זה , או שבכלל יש דרך לפתור את זה איכשהו או שזה בגלל רטיבות יתר וגם את זה אפשר לפתור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)