מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    שרי
    15/12/2009

בעלי ואני נשואים מזה 15 שנה,(אני בת 34 )בשנים האחרונות אני מרגישה לגמרי לא מסופקת , הסקס הפך להיות אחת לשבועיים- שלושה שבועות וגם אז אני אף פעם לא מגיעה לאורגזמה כי בעלי גומר מהר מאוד, אני מוצאת את עצמי מפנטזת על גברים אחרים ואף חושבת על בגידה, כשאני משוחחת עם בעלי על טיפול סקסולוגי הוא מיד דוחה את העניין במחשבה שהוא חזק בתחום המין ואין כל צורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

• למיואשת....

נחמד אמיתי
    15/12/2009

היי...תנסי להגיע איתו לשיחה אמיתית שגם הוא יהיה פתוח בנושא עד הסוף....כי אם הוא נעול....זה אבוד.הוא בשיגרה...וכנראה המשיכה ירדה....מצטער שאני ישיר...אבל זו המציאות....תגרמי לו לרצות אותך....כי אחרת...אין דרך חזרה. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשהבעל מסרב לטיפול מיני

אורית פס
    18/12/2009

קיימת אפשרות שתפני לבד לטיפול ,לבחון דרכים נוספות במטרה להביא אותו לשת"פ.
    ידוע שקל יותר לנשים לפנות לעזרה והמציאות בתחום הטיפולי מעידה על כך,המיתוס הנפוץ שגברים הם המומחים למין ולכן לא זקוקים לשום עזרה פועלת כנראה גם על בעלך,אולי הוא נרתע מהאופן בו הצגת את הרגשותייך וחווה זאת כבקורת על כישוריו כמאהב ולכן נאטם? חשוב שתדברי אתו על כך כבעיה משותפת לשניכם ולא כבעיה שלו בלבד,בכל אופן מאחר ואת מתוסכלת לאורך מס' שנים כבר כדאי משהו לעשות ,ואם צריך גם להילחם על כך ,ולגבי האיך -כאמור את יכולה בשלב ראשון לפנות גם לבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו