אורגזמה איך יודעים???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורגזמה איך יודעים???
    אני
    15/12/2009

חוויתי אורגזמה מטורפת פעם אחת לפני כמה שנים, הרגשתי רעידות בכל חלקי הגוף, בהתחלה הפחיד אחר כך הבנתי כמה מדהים זה היה. מאז לא חוויתי את זה ואני לא יודעת לומר אם הייתה לי אורגזמה כי אני מדמה את זה למצב הנ"ל וזו בעיה. אני רוצה לדעת איך אני יכולה לדעת מתי אני חווה אורגזמה גם היא לא ברמה כזו???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה איך יודעים???

הוספת תגובה

• איך יודעים אם זו אורגזמה

אורית פס
    18/12/2009

מצד אחד מקובל לומר על אורגזמה שאם זו אורגזמה אז יודעים,אך לפעמים ובעיקר באורגזמות ראשונות שיכולות להיות חלשות ועמומות אין לאשה וודאות אם מה שחוותה זו אורגזמה,ואני מציעה לשים לב לשני דברים:
    1.אורגזמה מתאפיינת בסידרת כיווצים או פעימות של שרירי רצפת האגן,עם קשב לגוף ניתן להבחין בכך,כיווצים אלו הולכים ופוחתים בעוצמתם עד מצב של רפיון וחזרת הגוף למצב מנוחה וזהו הסימן השני,2.בתום סידרת הפעימות הנ"ל יש תחושת רוויה,םיפוק, הגוף חוזר למצב הרגיל ,ללא נשימה מואצת,ללא נטית שרירי הגוף להתכווץ ולהימתח ,בקיצור תחושת נינוחות נעימה. מקווה שסימנים אלו יעזרו לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו