פנטזיות נשיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנטזיות נשיות
    אמא
    29/09/2007

אני בת 40 ,מאז ומתמיד הייתי מינית וזה מתגבר עם השנים.
    כשאני יוצרת שיחת נפש עם נשים מסוימות( לא כל אישה שמשוחחת איתי) אני מרגישה צורך בקשר אינטימי ושיחות על מין מגרות ויוצרות אצלי דחף מיני ופנטזיות על נשים.
    אני נשואה והסקס עם בעלי בסדר גמור אם כי לא בתדירות גבוהה.
    אני לא חושבת שאני לסבית כי לפעמים המחשבה על מין עם נשים דוחה אותי. .רק זה קורה עם נשים רגישות שנוצרת בינינו איזה מגנטיות ואז המחשבות מלחיצות אותי שמשהו ישתבש אצלי.
    מה אתם אומרים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פנטזיות נשיות

הוספת תגובה

• דיי ברור שאת מתחילה להיתבלבל בין

המבינה
    29/09/2007

קשר לסקס קודם כל סקס בין נשים הוא מוגבל ביותר (70% מהלסביות לא טועות
    הם שוכבות אם גברים הארבה גם כשיש להם קשרים אם בנות) תדברי שיחות נפש אם חברות
    ואל תחשבי אל דבר אחר איתן יש הארבה לסביות שהתחילו מ"שיחות נפש" וידידות כמובן שזה
    לא החזיק יותר מחודש חודשיים ולא רק שה"זוגיות" והאינטימיות שלהם עברו להם גם הידידות לא ממש חזרה אני ראיתי זוגות כאלה הקשר שלהם נהרס כליל עקב זה את צריכה להבין את ההבדל
    בין קשר בין חברים וחברות לבין זוגיות וסקס את יכולה לאונן כדי לספק את זה זה מאד עוזר למצות
    פנטזיות ומחשבות,מקווה שאת מבינה את ההבדל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו