פחד של בעלי מקיום יחסי מין לאחר הלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד של בעלי מקיום יחסי מין לאחר הלי
    הילי
    16/12/2009

שלום רב,
    ילדתי לפני כחודשיים ושמתי לב שבעלי קצת דוחה את קיום יחסי המין, הוא עוזר הרבה בטיפול בתינוק ובכללי הוא בעל תומך ומקסים.
    לאחר ששוחחתי איתו הוא הסביר שהוא מפחד לפגוע בתפרים, לגרום לפציעה או לדימום ושהכל מדאגה אלי חשוב לציין שביקרתי אצל רופא הנשים והוא אמר שהכל ניראה טוב ושאפשר לחזור לקיים יחסי מין מלאים.
    האם חששותיו של בעלי מבוססים? איך אני יכולה להרגיע אותו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• החששות של בעלך אינם מבוססים

ד``ר עידן מיליצ`ר
    16/12/2009

את יכולה לקיים יחסים ללא חשש. יתכן שיהייה נכון להשתמש בחומר סיכוך, אך אין חשש לפציעה ו/או דימום. בטח לא אחרי שהרופא נתן לך "אור ירוק". ייתכן אולי שקיימת סיבה אחרת שבגללה בעלך נמנע/מתחמק מיחסי מין..... דברי איתו!

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

הילי
    21/12/2009

הי, תודה, דיברתי איתו ועדיין הוא טוען את הטענה שחושש לפגוע בי למרות האור הירוק הרופא נת

אני חוששת שנוכחותו בלידה גרמה לו לטראומה כלשהיא אולי כמויות הדם או הסבל שלי - הוא היה נוכח כל הלידה ועזר לי המון וראה הכל ממש

איך אני יכולה לעזור לו? ולנו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור שזה בגלל זה

לילילי
    21/12/2009

את נותנת לראות את הלידה ואח"כ מתפלאת שלא נוגע בך?????
    לא נותנים לגבר לראות דברים כאלה.....בשביל זה יש מיילדות ואחיות וכו....
    תתפלאי אבל גברים גם היו שמחים אם גופך נהיה כמו דוגמנית אחרי לידה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן יש גברים שחווית הנוכחות בחדר

ד``ר עידן מיליצ`ר
    22/12/2009

לידה, מעבירה אותם חוויה קשה שיש בה השלכות על התפקוד המיני. במידה וזה נמשך ואת לא מצליחה לקיים איתו מגע כלשהו....(אפילו לא יחסים ללא חדירה) יהייה נכון לפנות לייעוץ מקצועי יחד.

יומ'שובח!
    ומזל טוב!!!!!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטעויות לומדים

אסף
    23/12/2009

חבר טוב שלי היה עם אישתו בלידה והוא כמה חודשים לא הצליח לגעת בה
    אבל זה עבר לו
    כמה זמן גבר יכול להישאר בלי סקס ??!?
    הפעם הראשונה תהיה לכם קשה תשקי אותו באלכוהול ויהיה בסדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו