מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד של בעלי מקיום יחסי מין לאחר הליהילי16/12/2009
שלום רב,
ילדתי לפני כחודשיים ושמתי לב שבעלי קצת דוחה את קיום יחסי המין, הוא עוזר הרבה בטיפול בתינוק ובכללי הוא בעל תומך ומקסים.
לאחר ששוחחתי איתו הוא הסביר שהוא מפחד לפגוע בתפרים, לגרום לפציעה או לדימום ושהכל מדאגה אלי חשוב לציין שביקרתי אצל רופא הנשים והוא אמר שהכל ניראה טוב ושאפשר לחזור לקיים יחסי מין מלאים.
האם חששותיו של בעלי מבוססים? איך אני יכולה להרגיע אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החששות של בעלך אינם מבוססים
ד``ר עידן מיליצ`ר16/12/2009את יכולה לקיים יחסים ללא חשש. יתכן שיהייה נכון להשתמש בחומר סיכוך, אך אין חשש לפציעה ו/או דימום. בטח לא אחרי שהרופא נתן לך "אור ירוק". ייתכן אולי שקיימת סיבה אחרת שבגללה בעלך נמנע/מתחמק מיחסי מין..... דברי איתו!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
הילי21/12/2009הי, תודה, דיברתי איתו ועדיין הוא טוען את הטענה שחושש לפגוע בי למרות האור הירוק הרופא נת
אני חוששת שנוכחותו בלידה גרמה לו לטראומה כלשהיא אולי כמויות הדם או הסבל שלי - הוא היה נוכח כל הלידה ועזר לי המון וראה הכל ממש
איך אני יכולה לעזור לו? ולנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור שזה בגלל זה
לילילי21/12/2009את נותנת לראות את הלידה ואח"כ מתפלאת שלא נוגע בך?????
לא נותנים לגבר לראות דברים כאלה.....בשביל זה יש מיילדות ואחיות וכו....
תתפלאי אבל גברים גם היו שמחים אם גופך נהיה כמו דוגמנית אחרי לידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן יש גברים שחווית הנוכחות בחדר
ד``ר עידן מיליצ`ר22/12/2009לידה, מעבירה אותם חוויה קשה שיש בה השלכות על התפקוד המיני. במידה וזה נמשך ואת לא מצליחה לקיים איתו מגע כלשהו....(אפילו לא יחסים ללא חדירה) יהייה נכון לפנות לייעוץ מקצועי יחד.
יומ'שובח!
ומזל טוב!!!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטעויות לומדים
אסף23/12/2009חבר טוב שלי היה עם אישתו בלידה והוא כמה חודשים לא הצליח לגעת בה
אבל זה עבר לו
כמה זמן גבר יכול להישאר בלי סקס ??!?
הפעם הראשונה תהיה לכם קשה תשקי אותו באלכוהול ויהיה בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)