יחסים דועכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסים דועכים
    דנית
    04/04/2007

אני נשואה 11 שנה אני ןבעלי נפרדנו מיוזמתי וחיינו 3 שנים בנפרד בחודש האחרון הוא חזר לבית.לרב הוא יזם סקס אם כי בשתקופה האחרונה הצלחתי להפתח וליזום גם אפילו הגענו ליותר פתיחות. כשבוע אחרי שחזר הוא מכונס כמעט ואין מגע וסקס ביננו למרות שניסית ליזום כמה פעמים ולאול אותו אם קרה משהו או שהוא מוטרד המעבודה החדשה אבל התגובה שלו שהכל בסדר ויהיה טוב מה לעשות אני חסרת אונים וזקוקה לעצות.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסים דועכים

הוספת תגובה

• כניראה שב3 שנים היה לו טוב יותר

יעקב
    04/04/2007

את בטוח לא מגרה אותו
    במשך שלוש שנים הבחור עשה סקס הרבה יותר טוב
    תגרי אותו
    תחדשי לו דברים ביחד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסים דעכו...

04/04/2007

נראה שהבעיות החלו לפני יותר מ- 3 שנים... הרי נפרדתם. הרי הוא גר מחוץ לבית. האם לאחר ששב הביתה ניסיתם טיפול משותף על מנת לגשר על הקרע שהיה או פשוט המשכתם כאילו לא היה? איני יכול לנחש מה עובר על בעלך ועל מה הוא חושב ולמה הוא נפתח ולמה נסגר לפתע. את התקשורת בינכם צריך לשפר ורצוי בסיוע אנשי מקצוע. זה יפחית את תסכולך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו