מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקשת עיצהשלומית17/12/2009
שלום
אני בת 36 ולא התנסיתי ביחסי מין מלאים. הסיבות לך מורכבות ונובעות כנראה מהילדות ומהבית שלא איפשר לי להרגיש בטוחה במערכת זוגית. גם לא היה לי קשר זוגי משמעותי עד היום. הייתי בטיפול בפיכולוגי אך לצערי לא הצלחתי גם שם להרגיש מספיק ביטחון ולא דיברתי על כך עם המטפלת. למרות שמאד רציתי וזו הייתה אחת המטרות של הטיפול, אבל לא הצלחתי לדבר על זה.
לפני כמה זמן הכרתי גבר שמאד נחמד לי איתו, המגע איתו טוב לי והוא לא כל כך מבין למה אני מתחמקת ממגע מיני. אני רוצה להתקדם איתו הלאה וקשה לי לספר לו את האמת. אני חושבת לקיים איתו יחסים בלי לספר שזו הפעם הראשונה שלי ופשוט לעבור את זה איכשהו בפעמים הראשונות עד שאתפקד באופן נורמאלי. אני מפחדת שאם אספר לו את האמת הוא ירתע וינתק את הקשר. בנתיים אני עדיין מתחמקת וזה בהחלט מגביר את החשש והחרדה שלי שקיימים ממילא. בכלל כל המצב הזה לא מוסיף לי בטחון ולא מצב רוח. אני די מרגישה רע עם עצמי בגלל זה, כי למרות גילי הבוגר יש לי פחדים רגילים כמו לכל בחורה צעירה לפני הפעם הראשונה. כרגע נראה לי שהקשר הזה עומד להסתיים ולא מעט בגלל העובדה שאני לא זורמת וחוששת ממגע מיני מלא. אני לא יודעת איך להתקדם הלאה, איתו או עם כל אחד אחר. אי יוצאת לדייטים והקשר לא ממשיך בגלל הבעיה שלי, ואנילא רוצה שזה יקרה גם הפעם. אשמח לקבל עיצה
תודה
שלומית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את זקוקה לטיפול ולא לעצה
אורית פס18/12/2009שלומית, את סוחבת בעיה מוכרת וניתנת לפיתרון כבר שנים,כואב הלב לדעת שניתן לעזור לך בטיפול מיני אך את לא פונה,הטיפול לא עד כדי כך ממושך [ לא כמו טיפול פסיכולוגי ] ויש לכך מענה גם דרך קו"ח אם קשה לך לממן םיפול פרטי,עשי לעצמך םובה גשי לטיפול ,הפתרון לא יגיע מעצה במחשב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. מצטערת ששאלתי
שלומית18/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלומית
אורית פס20/12/2009אני מניחה שאת צינית כשאת מתנצלת על השאלה,אבל ניסיתי להיות רצינית ולהעביר לך מסר שהמצב שאת מתארת ראוי שיהיה מטופל ויכול להיות מטופל וחבל על הזמן שחולף,
את יכולה ליצור קשר של אהבה וזוגיות והבנתי שהבעיה מונעת זאת פעם אחרי פעם.
ברור שטוב ששאלת ,גם טוב שהיית בטיפול פסיכולוגי ואת לא היחידה שקשה לה להעלות נושאים של מין בטיפול פסיכולוגי,ויש להניח שהרוחת בטיפול דברים אחרים ,אבל זו היתה דעתי הכנה שחבל לוותר והטיפול הנכון לך יכול להיות במסגרת טיפול מיני ,חלקם של המטפלים המיניים מגיע מתחום הטיפול הנפשי ומטפל \ת שכזה ידע לתת מענה לבעיה שמקורה בילדות ובעבר הרחוק ובמקביל יתן כלים התנהגותיים כיצד להתגבר על קשיי החדירה בהווה. מכל הלב-בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)