פנטזיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנטזיות
    שירה
    17/12/2009

שלום,לפני כשבוע שאלתי את חבר שלי האם הוא מפנטז וזה מגרה אותו לראות שתי נשים יחד אחרי זמן של ויכוחים הוא ענה שכן..מאז איני סומכת עליו והוא מגעיל אותי..עצם זה שגבר אוהב אישה ומתאווה לאחרת ורוצה להיות איתה אפילו שאינו נוגע בה וזה בפנטזיה זו בגידה לשמה!!!אדם שחושב מחשבה ומדבר עם אדם אחר ולא מקשיב לו-במחשבה הוא נימצא ולא עם האדם-והמבין יבין!בסקס במיטה זה יכול להיות שהוא שוכב איתך אבל הוא עם אחרת במחשבה-בגידה לשמה!!!בנוסף מוזר כי שמתי לב שבזמן סקס(כשהוא יורד לי)אני מפנטזת עליו עם שתי נשים שמענגות אותו(מממשת את הפנטזיה שלו בראשי!מה שאין לי שמץ למה..אולי כדי לראות שהינו בוגד בי ואז לעוזבו??!!?)שאלותיי הן:
    האם כל הגברים מפנטזים להיות עם שתי נשים?אם כן למה?מה הסיבה הפסיכולוגית מאחורי זה?
    האם הם רוצים להיות ביניהן או שרק להביט??
    למה אני מפנטזת עליו עם אחרת/ות אנונימיות??
    האם זו בגידה או קדם בגידה מבחינתו??
    גם עם חברי לשעבר שטען שאינו נמשך ללסביות או זוג נשים העושה אהבה פינטזתי שהוא עם אחרת..
    מה זה אומר עלי???
    אגב קראתי שגם שצריך חיזוקים בחייו לאסרטיביות מפנטז על נשים של מסרבות לו???
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פנטזיות

הוספת תגובה

• פנםזיות

אורית פס
    18/12/2009

לידיעתך-בד"כ מטפלים מיניים ואני בתוכם סבורים ששימוש בפנטזיה הוא כלי רב עוצמה חשוב ולגיטימי להוסיף ריגוש ופלפל לחיי המין,אין זו בגידה ולא קדם בגידה,ועובדה שגם את נעזרת בפנטזיות ושניכם עדיין אחד עם השני.
    כדאי לנסות להרפות מהעמדות המוסרניות כ"כ ומהנוקשות המחשבתית ולהבין שסקס מתנהל במידה רבה במוח,זה לא אומר עליו או עלייך כלום מיוחד מלבד זה ששניכם נורמלים ועובדים גם עם הדמיון ואני רואה בכך יתרון בלבד,תמשיכו לפנטז ולהנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את שרוטה בראש

את
    23/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקף קינאה כניראה...

שירה
    23/12/2009

התעקשתי חברים וגם לך גבר/תי השרוטים לא פחות ממני במוח...
    התעקשתי ללכת לפסיכולוג ולברר את דרכי המיניות שלי ולא רק "לסמס" פה על מקלדת המחשב ...כן כן...אמר בברור כפליטת פה ולאחר יד מומחה בניסיונו שנים בתחום המיניות וזוגיות..התקפי קינאה כאלו ואחרים יכולים לעורר פנטזיות חולניות כאלו ואחרות..זאת אומרת חבר'ה..לא תמיד הפנטזיה נובעת ממקום בריא..זה מה שחשבתי(הייתי בטוחה!!)אפשר לאמר..שרק הלכתי לפסוק את אצל הפסיכולוג שופע הידע את הרגשותי וידיעותי שלי!!
    כך שאם אתם מתייעצים פה עם החבר'ה הפסיכולוגי תדעו לפני הכל..שיש בתוככם הרבה מעבר למילות המשטרבות מתוך מקלדת המחשב-רגשות אמוציות חשיבה פחד קינאה..והרבה מעבר לדימיון(לא רק בגדר הפנטזיות והמבין יבין!)אלא כבני אנוש בעלי רגשות עזים שמשסעים אחריהם פנטזיות חולניות!בקיצור מרע..לא מטוב!
    שאו ברכה..שירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הבעיה..

Anon
    23/12/2009

בזה שגבר מפנטז על בנות אחרות או על לסביות.. זה לגיטימי, האדם הוא לא מכונה, הרגש והמחשבה הם שני דברים שונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תחפשי תירוצים לחוסר ביטחון שלך

אסף
    23/12/2009

הבחור נורמאלי ביותר כולנו ככה(גברים) את מפחדת שאם הוא מפנטז על מישהי אחרת הוא יעזוב אותך
    צאי מפרנויות ישרוטההההההההה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מגיע לך שיהיה לך בן זוג

א
    27/12/2009

את מנסה להפל אותו בפח?את חשובת שהוא שייך לך ומותר לו לחשוב ולהתגרות רק מהדברים שנראים לך? בטח הית רוצה גם שיקבל ממך אישור לפני שהוא חושב על משהו. מאיפה היהירות הזאת. מערכת יחסים לא אומרת שאחד שייך לשני. אם את לא יודעת לכבד את הרצונות שלו אהבות שלו ושנאות שלו.- תשארי לבד. זה מה שמגיע לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו