שפיכה מעוכבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה מעוכבת
    מתוסכלת
    17/12/2009

שלום רב,
    אני גרושה בגיל 40 ויש לי חבר מזה כחודשיים בגילי. מההתנהלות המינית ביננו וקריאה בפורום הזה, הבנתי כי חברי סובל משפיכה מעוכבת, דבר שלא הכרתי בעבר. חברי מצליח להגיע לאורגזמה רק אחרי גירוי ידני (על ידי) של איבר מינו שמתמשך בערך כ 10 דק'. הדבר מאוד מתסכל אותי. בתחילה חשבתי שזה חד פעמי, ונתתי לזמן לקרב ביננו. אולם אין שינוי. אני החברה הראשונה שלו מאז שהתגרש, ואין הוא נוטל תרופות.
    אני מתלבטת אם להעלות את הנושא ביננו, האם יש מקום לתת זמן נוסף, האם עצם השיחה ביננו תקשה עליו יותר ?

אודה על התייחסותכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מעוכבת

הוספת תגובה

• שפיכה מעוכבת

אורית פס
    18/12/2009

האם את מתכוונת שהחבר מגיע לאורגזמה רק ע"י גרוי ידני שלך ולא באף טכניקה אחרת?
    לא הייתי הופכת טווח של 10 דקות לכותרת של שפיכה מעוכבת,דברי אתו על כך שקשה לך לתת גרוי ידני 10 דקות רצוף ושלבו עוד טכניקות גרוי.
    לא מן הנמנע שלאחר חודשיים קשר החבר לא משתף בכול. אולי למשל כן לוקח תרופה כלשהי אך נמנע מלשתף בכך מסיבותיו הוא. לא תמיד הכול נחשף אחרי תקופה כ"כ קצרה.
    נתקלתי בעבודה בגברים שהגיעו לשפיכה רק אחרי חצי שעה או 45 דקות גרוי ואז זו בעיה של ממש ואגב לא פשוטה לטיפול.
    אני מניחה שדיבור עדין ולא ביקורתי על כך אפשרית מבלי להקשות עליו ,בכל אופן מצב העינינים כרגע מקשה עלייך וללא דיבור לא ברור אם ומתי יהיה שנוי,אז מותר לדבר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מתוסכלת
    18/12/2009

תודה על התייחסותך.
    אכן הוא מצליח להגיע לאורגזמה רק על ידי גירוי ידני שלי. לעיתים בתנוחה מסויימת כמעט ומגיע
    לנקודת האורגזמה ..ואז קורה דבר מה אצלו והוא לא מצליח.

אנסה למצוא את הזמן המתאים ולשוחח בלי להיות מובכת יתר על המידה או ביקורתית.

שוב תודה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו