טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני עם חבר שלי שנה בזמן האחרון הוא התחיל לראות פורנו בליילה כל יום ואחכ הוא נכנס למיטה ומביא ביד ולא נוגע בי הוא אומר שהוא כן נמשך אלי והסקס ביננו באמת טוב אבל ההרגשה שלי לא טובה אני מרגישה דחויה שהוא מעדיף את זה על פני . הוא טיפוס מופנם ולא נעים לו להגיד לי דברים לכן אני פונה אליכם על מה זה מעיד? זה נורמלי לראות פורנו כל יום ולא ליגוע באישה שלך אחכ ? אני מרגישה נורא לא היה לו צורך בכך לפני כן תודה אשמח לתשובה בהקדם כי אנחנו מרוחקים בגלל זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לצערי,את מתארת מצב שהייתי מכנה -שימוש לרעה באתרי פורנו ,ואני שומעת על כך יותר ויותר .... זו אכן הרגשה נוראית ואני מניחה שהחבר אולי לא מודע עד הסוף לנזק שנגרם לזוגיות מכך שכל האנרגיה המינית שלו מופנית לאוננות ולא לסקס זוגי. לדעתי ,מופנם ככל שיהיה החבר את צריכה לדבר אתו על כל מה שאת מרגישה. אגב,מה זה בזמן האחרון? אני מאמינה שיבין מה את מרגישה כשתשתפי אותו באמת ואולי זה יפתח פתח לשנוי. אל תשמרי בבטן את כל התחושות הקשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד