מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השבת החשק המיניליאת, דחוף!21/12/2009
השתמשתי במדבקות אוורה במשך כחצי שנה, והם גרמו לירידה משמעותית בחשק המיני. התייעצתי עם הגיניקולוג שלי והוא המליץ לי להפסיק את השימוש במדבקות ולעבור לשימוש בקונדומים. אז הפסקתי להשתמש במדבקות לפני כארבעה חודשים וכיום עדיין אין שיפור במצב וכרגע קשה לי לקיים יחסי מין, והחשק המיני שלי כלל לא שב.מה אפשר לעשות?? אני כבר ממש מיואשת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשק מיני
ד''ר חגית כהנא22/12/2009אם הפסקת את המדבקות לפני 4 חודשים הבעיה אינה במדבקות שהשפעתן על הגוף פגה מזמן.
מה המצב הזוגי שלך?
מה מידת המרוצות שלך מהחיים בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה המשך
ליאת, דחוף!22/12/2009יש לי חבר כבר שנה, אני בת 22. חודשיים אחרי שהתחלנו לצאת התחלתי עם גלולות ואז כבר החלה הירידה בחשק שלוותה בתחושת יובש בעת חדירה. אז בהמלצת הגיניקולוג עברתי למדבקות אוורה. היה שיפור לזמן מה אבל הוא לא החזיק. לכן, הפסקתי את השימוש בכלל, אך המצב לא השתפר ואף החמיר. אני מאוד מרוצה עם חבר שלי ואוהבת אותו אבל מבחינת יחסי מין לאחרונה היובש בחדירה גובר. כיצד ניתן לטפל בזה? והאם את בטוחה שזה לא קשור למדבקות? אם לא אז מה יכול להיות הגורם לכך?
תודה רבה,
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה!!
ליאת, דחוף!24/12/2009מישהו יכול לענות בבקשה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו יכול להגיב בבקשה?
ליאת, דחוף!28/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ לחץ לחץ לחץ
ד''ר חגית כהנא30/12/2009מה דחוף? כבר כמה חודשים שאת חסרת חשק...
האם את לחוצה באופן כללי?
האם נבדקת אצל גניקולוג?
האם את מגיעה לאורגזמה?
הגלולות והמדבקות מזמן לא משפיעות מה שגורם ליובש הן או פיטריה לצורך זה לכי להבדק או לחץ.........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
ליאת, דחוף!30/12/2009האמת בחורה מאוד רגועה יחסית. לא נוטה להילחץ כמעט. אני נבדקת אצל גיניקולוג באופן קבוע, פעם אחרונה לפני חודשיים בערך והכל בסדר. והאמת שעשיתי את החיסון נגד וירוס הפפילומה- זה לא אמור לפתור בעיית טפריות ויבלות באיבר המין בין השאר?
אני לא מגיעה לאורגזמה, ומעולם לא הגעתי.
מה לדעתך הוא מקור הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו יכול להגיב?
ליאת, דחוף!07/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אירנה10/01/2010היי, אני לא רופאה אבל מה שבטוח פטריות ויבלות לא נפתרות בחיסון הפפילומה.
ובקשר ליובש זו יכולה להיות פשוט תקופה כזאת, אני עברתי אותה וגם חברות שלי. לזה יש לך גם משחה שהייתה מפורסמת בעיתונים גם אז את יכולה פשוט לגשת לבית מרקחת או לדבר עם הגניקולוג שלך. ובקשר לאורזמה כל אחת והזמן שלה ויכול להיות שזה פשוט עוד לא הזמן שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
ליאת10/01/2010תודה לך.... אני מקווה שזה באמת יעבור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)