מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקשר בין התקן תוך רחמי לכאבים לגברשלי21/12/2009
שלום,
לאחר שלושה ילדים החלטנו בעלי ואני להשתמש בהתקן תוך רחמי (הרגיל - זה ללא ההורמונים). בפעם הראשונה שקיימנו יחסי מין לאחר מכן, הכל היה בסדר עד שבתנוחה מסויימת בעלי צעק שהוא נדקר ומרגיש כאב חד בקצה הפין. מאז בכל פעם שאנחנו מקיימים יחסי מין בעלי אומר כי עצם הנגיעה של ראש הפין ברחם גורמת לו לכאבים (אם כי פחותים מאותה פעם שהרגיש נדקר).
הלכנו לרופא ווידאנו שהחוט של ההתקן אינו בולט ומסתבר שהוא שקוע היטב בתוך צואר הרחם. ההצעה של הרופא הייתה לא לבצע חדירה של כל האיבר - וזה מה שאנחנו עושים כרגע אך מן הסתם זה מאיב על טיב יחסי המין (אני כל הזמן מפחדת שאני מכאיבה לבעלי).
נראה לי שחשוב לציין שבעת אוננות בעלי לא מרגיש כאב וגם לא בעת מתן שתן. כמו כן איבר המין נראה לי כתמול שלשום, ללא פצעים וללא שלפוחיות.
השאלה היא פשוטה:
1. האם התקן יכול לשנות חומציות/בסיסיות כך שיגרום לצריבה באיבר המין של בעלי?
2. האם שמעתם על מקרים דומים?
תודה,
שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן תוך רחמי
ד''ר חגית כהנא22/12/2009לעיתים נדירות החוט גורם לאי נוחות.
כאשר ההתקן נמוך מידי בצואר הרחם הוא עלול להכאיב.
כדאי לבצע אולטראסאונד כדי להדגים את מיקומו המדויק של ההתקן.
ההמלצה על קיום יחסי מין עם החדרה חלקית של האיבר אינו מקובל עלי וכאשר מכניסים התקן המטרה להנות ללא חשש.
גשו לבצע אולטראסאונד לא אמורים להרגיש את ההתקן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשינו אולטרסאונד
שלי23/12/2009הרופא ביצע אולטרסאונד והוא טוען שההתקן נמצא במקום הנכון ואינו בולט כלל מצואר הרחם (גם החוט נמצא כולו בפנים ולא בולט כלל החוצה).
האם יכול להיות קשר למיקום הרחם (אחורי קידמי) ו/או גודל האיבר הגברי (הוא די ארוך)?
האם יש עוד הצעה? האם שאת מדברת עליו הוא כמו הכאב שהצגתי או כאב מסוג אחר?
אנחנו ממש אומללים,
תודה,
שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)