חוסר זקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר זקפה
    אלי
    22/12/2009

יש לי חבר מזה חודשיים כמעט. הקשר נפלא,אמיתי ואוהב עד שמגיעים למיטה. במיטה יש תשוקה אדירה, אבל לא תמיד יש זקפה ושיש, אז בחדירה זה לא מחזיק הרבה זמן. זה קורה בתדירות גבוהה . חשוב לי להבהיר, שזה התחלת הקשר, שבו צריך להיות סקס הכי טוב. פעם ראשונה שזה קורה לי במע' יחסים. אני בת 34 והבחור 38, מעשן כבד והוריו חולי סכרת. ועד לא מזמן עישן שנים מריחואנה. הוא טוען, שזה קרה לו מדי פעם, אבל לא כמו שזה קורה איתי. הוא מתכוון לפנות לייעוץ פסיכולוגי או סקסולוגי. הפחד שלי שזה עלול לקחת הרבה זמן או שיש בעיה פיזית אצלו. אני נאלצת לוותר על הקשר הנפלא שיש לי איתו בגלל זה. מה דעתך? זאת באמת בעיה מורכבת אצלו? הוא נשאר רווק, בגלל הפחד ממחויבות, למרות שהוא מאוד רוצה שזה יסתדר ביננו ומוכן לעשות הכל. אבל אני מפחדת להכנס למיטה חולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר זקפה

הוספת תגובה

• חוסר זקפה

ד''ר חגית כהנא
    22/12/2009

אנו מצפים שלגברים תהיה תמיד זקפה כאשר הם מקימים יחסי מין.
    סיגריות יכולות להשפיע על הבריאות אך בד"כ לא בגיל הזה כנ"ל גם לגבי ההסטוריה המשפחתית של סכרת.כמובן שכדאי שילך להבדק וישמור על בריאותו.
    אצל גבר בריא יש פעמים רבות הפרעה בזקפה דוקא כשהוא מתרגש וכשאכפת לו. באופן עקרוני המשיכה בהתחלה היא הגדולה ביותר אך לא בהכרח התפקוד.
    יחסי מין דורשים רוגע ולמידה אחד של השני.
    על בן זוגך לעבור בדיקה רפואית כללית ואולי גם יעוץ מיני משותף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתגובה

אלי
    22/12/2009

ב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה

אלי
    22/12/2009

בדיקות הדם שלו הראו סוכר גבוה וכולסטרול גבוה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו