מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סמים וזיקפהאלי23/12/2009
אני בן 41 , עד לפני חודשיים עישנתי מריחואנה במשך 18 שנים. מתוכם 3 שנים קוקאין. + סיגריות ותזונה לקויה. בנוסף לזה רמות הסוכר והכולסטרול גבוהות. אני גרוש ללא ילדים. בכל מערכות היחסים שהיו לי, שידעתי מראש שלא יהיו רציניות הייתי תחת מריחואנה והיתה זיקפה. כעת יש לי קשר שמתפתח רציני ואני רוצה אותה לאישה. הבעיה שבמשך חודשיים , אני לא תחת סמים והסקס לא טוב, למרות שיש ביננו משיכה ואהבה אני לאבד את הזיקפה בחדירה או שאני לא מגיע כלל לזיקפה. רק פעמיים במשך החודשיים היה סקס מלא עם חדירה ואורגזמה. אני מאונן כל יום כמעט.
רציתי לדעת האם יש קשר לסמים שלקחתי כ"כ הרבה שנים ולבדיקות דם או למתח ופחד? איזה מין טיפול אני צריך והאם זה טיפול ארוך? כי אני מפחד לאבד אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הגבתם לשאלה שלי
אלי23/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמים וזיקפה
אורית פס24/12/2009בעיקרון -שימוש בסמים לאורך זמן לא משפר חשק מיני אלה פוגע בו,העישון פוגע,ורמות הסוכר והכולסטרול הגבוהות גם הן ידועות כמשפיעות על איכות הזיקפה הגברית.
קח גם בחשבון שזה קשר חדש בן חודשיים ,היא מאד חשובה לך ויתכן שהלחץ שיהיה טוב משפיע ההפך,
איך מצב הזיקפות באוננות?
אתה יכול להיעזר בויאגרה\סיאליס-במירשם רופא בלבד [גם רופא משפ']
ובעיקר-להתחיל סגנון חיים יותר בריא-כמו תזונה בריאה שיכולה להוריד את רמות הסוכר\כולסטרול
גם ישפיע לטובה.
קשה לבודד ולומר אם המצב קשור רק לסמים שלקחת,סכוי טוב שמס' משתנים משחקים תפקיד בבעיה,לאחר אבחון מקצועי ניתן להעריך טוב יותר את זמן הטיפול הדרוש. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)