איבר מין קטן, שפיכה מוקדמת..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבר מין קטן, שפיכה מוקדמת..
    Anon
    23/12/2009

אני בן 17 וחצי, גודל אביר מיני הוא 12 - 12.5 ס"מ בזמן זקפה, היקפו 11.5 ס"מ ו 4 - 7 ס"מ במצב רפוי.
    הדבר אינו מונע ממני לנהל אורח חיים נורמלי, אני יוצא עם המון בנות, אבל לא מגיע עם אף אחת מהן למצב אינטימי שכולל עירום.
    שנה הבאה אני מתגייס, אני לא יודע מה אני אעשה במקלחות המשותפות בטירונות.. זה ישבור אותי, אפילו הייתי אצל קב"ן, אמנם לא בגלל הבעיה הספציפית הזאת, אבל הזכרתי את זה שאני מפחד ממקלחת משותפת ולא היה לי את האומץ להגיד שזה בגלל גודל איבר המין.

הלוואי וזאת הייתה הבעיה היחידה, אני גומר מהר.. ממש מהר.
    נתחיל מזה שיש לי בעיות קשב וריכוז(ADHD) ואחד מהתסמינים הוא רגישות יתר, אני גומר מהתחרמנות קלה.. מספיק שבחורה תגע לי קצת בחזה, אני עלול לגמור.
    בכל פעם שאני הולך עם בחורה יד ביד, האיבר עומד.
    כשמתנשקים - אפילו יותר.
    באוננות אני יכול להחזיק עד דקה, אולי 2 במקרים נדירים, בדר"כ תוך חצי דקה אני כבר גומר.

העניין מאוד מתסכל אותי, באמת שלא הרבה דברים חסרים לי בחיים, יחסית לבן 17, יש לי כסף, יש לי חברים, יש לי מעמד חברתי מאוד גבוה והמון בנות רוצות אותי.

ד"א, התחלתי השבוע לעשות תרגילי Stretch and Jelq, השיטה הטבעית להגדלת איבר המין ובנוסף אני עושה קיגלים, האם קיגלים יעזרו לי להחזיק יותר זמן בצורה משמעותית ולא רק לעצור את השפיכה רגע לפני שהיא מגיעה?
    מה אני עושה עם הזקפות שמגיעות עקב רגישות היתר?(ככל הנראה)
    אני מוכן לשקול טיפול פסיכולוגי אם צריך, את הכסף לזה אני אשיג(לא מההורים כמובן).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איבר המין שלך אינו קטן

26/12/2009

לפי תיאורך הגודל שלו תקין לחלוטין. חבל שאתה מכניס לעצמך מידע שגוי לראש ואף מתנהג לפיו, ומפתח חששות שווא. אתה לא צריך תרגילי הגדלה ומתיחה.

מעבר לכך - שפיכה מהירה מוגדרת רק לפי מה שמתרחש ביחסי מין, ואת זה עדיין לא חווית. יש על נושא זה המון מידע בפורום. זה שהאיבר שלך עומד כל פעם שאתה הולך עם בחורה או מתנשק זה מצויין. מצביע על בריאות מינית.

אם הבעיה מציקה לך - כדאי שתטפל בכך במסגרת טיפול מיני. "דלת פתוחה" היא דרך מצויינת ודיסקרטית לבני נוער. תגגל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקין? אולי.

Anon
    27/12/2009

אולי גודל איבר מיני תקין, אך הוא קטן בהרבה מהממוצע, אני כבר ממזמן לא בשלב שאפשר לגרום לי להאמין שאני "בסדר".

ואיך לדעתך אוכל להחזיק מעמד בזמן יחסי מין אם אני גומר כבר בשלב "המשחק המקדים".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו