טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בן32. לא מזמן עברתי פרידה מבת זוגי לאחר 4 שנים ביחד. עברו מספר שבועות לא קלים, אבל צריך לחזור לחיות. מטבעי, אני אדם מיני מאוד, והייתי מקיים יחסי מין מידי יום ולעיתים יותר מכך ללא בעיות מיוחדות. לאחרונה אני חש פחות צורך במין או בפורקן מיני, ומרגיש שזה פחות חסר לי. אני מתאר לעצמי שזה קשור מעט או לא מעט ללחצים אותם אני חווה ובהם אני נמצא עדיין כתוצאה מפקידה שלא בדיוק נעלמה מראשי, ויש עדיין שאריות אהבה בינינו. אני מוצא את עצמי עם נשים, אבל לא פועל על מנת להיכנס למיטה. הייתי שמח לייעוץ/עזרה. ועוד שאלה, האם כדאי לי לעזור לעצמי לצאת מזה ע"י עזרים כגון כדורים וכו', וההנאה שבעניין "תיישר" אותי.. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פרידה זה דבר כואב,סוג של מוות קטן,אובדן של בת הזוג וכל מה שהיה ביניכם,תגובותיך טבעיות לחלוטין ולדעתי זה לא הזמן לחפש מזור בתרופות ,לא למצב רוח ולא לחשק. לאחר 4 שנים של קשר משמעותי אולי נדרשים יותר ממס' שבועות כדי ,לחזור לחיים",תן לעצמך זמן "להתאבל " על הקשר,לאט לאט להיפתח לקשר חדש ואז יחזור גם החשק. סבלנות-הזמן ידוע כמרפא טוב,ולא תמיד ניתן להאיץ בתהליכים. נסה לשתף אנשים קרובים לקבלת תמיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד