האם סרסתי אותו?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם סרסתי אותו?
    נ.ל
    24/12/2009

שלום רב,
    אנחנו זוג נשוי 5 שנים בתחילת שנות ה-30, הורים לפעוטה.
    כחצי שנה לאחר תחילת הקשר התחילו בינינו מריבות על רקע הבדלי חשק - הוא רצה כל יום, ואני - פעם בשבועיים.
    לאחר שנים של מאבקים ומריבות רבים וארוכים, הוא החליט שהוא לא מושפל יותר בלנסות ליזום סקס, וסקס יקרה רק אם אני אזום.
    יש לציין כי מאוד קשה לי, אני נבוכה ומתביישת.
    בנוסף, כל הפתיחות המינית שהייתה לנו (איתו הגעתי לתנוחות וסיטואציות מיניות הכי מתקדמות), "התרבעה" לתוך מסגרת אחת לקיום יחסים. בכל פעם אני יודעת איך יתחיל ואיך יסתיים, הוא כמעט ולא משקיע במשחק מקדים, אלא יותר אני לו והסקס נורא משעמם.
    מאז הלידה תדירות הסקס בינינו ירדה מפעם בשבועיים לפעם בחודש וחצי, ובתקופה האחרונה היו גם שלושה חודשים שלא היה סקס.
    בפעמיים האחרונות שהיה סקס הוא לא גמר, למרות שאני גמרתי כמה פעמים והסקס התארך. ובמהלך האקט, כמה פעמים הוא איבד זקפה (למרות שהיו מקרים שהוא היה מאבד זיקפה באמצע והיא הייתה חוזרת אליו לאחר "עבודה ידנית"
    מה לעשות? אנחנו רוצים עוד ילדים
    האם סירסתי אותו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם סרסתי אותו?

הוספת תגובה

• למה את חושבת שסירסת אותו?

26/12/2009

אולי זה דברים אחרים? את מתארת מורכבות בקשר, מריבות, פערי חשק, לידה. מעבר למריבות על עיתוי המין וקביעת הצד היוזם, אם דיברתם ושיתפתם לגבי מה מתאים ומענג אותכם לפני שהתקבעתם לדרך שאת מתארת. העובדה שנוסף צאצא לתא המשפחתי חשובה, אך אינה תורמת ליחסי המין מן הסתם.

נראה שיש הרבה שתיקות, מבוכה ותקשורת מינית לקוייה. זו אחת הסיבות לשפיכה מעוכבת (שאת מתארת) ואף לחרדת ביצוע. זה לא קשור לפריון. זה זמני. אבל כדאי שתהיה התערבות במסגרת של טיפול מיני זוגי, על מנת להתייחס לכל ההיסטוריה העקובה שלכם. יש רשימת מטפלים מוסמכים ומרפאות ציבוריות באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא סירס את עצמו

א
    27/12/2009

הוא סירס את עצמו כאשר נשאר איתך בקשר. אי אפשר לגשר על הפער הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון מאוד!!!!

לין
    27/12/2009

ואני כן חושבת שסירסת אותו רצה כל יום סרבת בסוף התפשר המסכן ואת עוד מתלוננת חצופה!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו